camie Skrevet 27. august 2003 #1 Skrevet 27. august 2003 Bare lurer, og Camie er nysgjerrig som vanlig..... Hva skal dere ha til forrett, hovedrett og dessert??
ringblomst Skrevet 27. august 2003 #2 Skrevet 27. august 2003 Vi har valgt utradisjonelt og skal ha asiatisk buffet med en 8-10 retter, desserten er ikke bestemt ennå, men den blir nok litt eksotisk den også. Hvis vi derimot skulle ha 3-retters-meny, hadde vi nok valgt fisk til hovedrett og hjemmelaget karamellpudding til dessert. Til forrett synes jeg det er veldig godt med bruschetta, eller noe med avocado. Men hva har camie tenkt på da?
camie Skrevet 27. august 2003 Forfatter #3 Skrevet 27. august 2003 Tenkte vi skulle ha melon og skinke til forrett, ovnsbakt laks til hovedrett og innbakt jordbær til dessert. Er enda litt usikker, men skal snakke mer med kokken om en ukes tid. Vi hadde en laaang samtale i dag, er så glad at jeg har funnet en som er så ordentlig og seriøs som han!! :D
cappocino Skrevet 27. august 2003 #4 Skrevet 27. august 2003 Forretten er ikke klar enda, men til hovedrett skal vi ha reinsdyr, med tilbehør. Dessert blir iskake (eller noe sånt) jordbær og pasjonsfrukt. Lenge til vi gifter oss da så det er mulig vi ombestemmer oss...
smile Skrevet 27. august 2003 #5 Skrevet 27. august 2003 Forrett: Gratinerte kamskjell Hovedrett: Kalvestek Dessert: Is og lune bjørnebær
Miracl3 Skrevet 27. august 2003 #6 Skrevet 27. august 2003 Forett : suppe (vet ikke hvilken enda ) Hovedrett : Elgekarbonader og elgestek med tilbehør Dessert : Riskrem
Snurre Skrevet 27. august 2003 #7 Skrevet 27. august 2003 Vi skal ha viltrett preg på middagen siden vi gifter oss om vinteren. Menyèn er ikke helt fastsatt, men vi tror vi skal ha: FORRETT: Laksepatè frisk urtesalat og skalldyrrøre HOVEDRETT: Hjortestek, årstidens grønnsaker, og rødløk MELLOMRETT: Assorterte Franske oster DESSERT: Bjørnebær mousse kake med is. Blir litt sulten nå :o
Montezuma Skrevet 27. august 2003 #8 Skrevet 27. august 2003 Meny Lakserullade med rekerose Blåskjell Rømmeurtedressing og Melbatoast ____________ Hjortestek og hjortekarbonader Grønnsakstimball, ristet sopp, smørdampet blomkål, slottspoteter og viltsaus ____________ Kanelis med friske frukter ____________ Vin Moselland Classic Riesling 1999 Santa Digna Cabernet Sauvignon 2000
nessi Skrevet 28. august 2003 #9 Skrevet 28. august 2003 Vi lurer på å ha spekemat. Vi velger "billig" mat for å kunne be både familie og venner på middagen. Det synes alle vi har pratet med hittil er kjempekoselig. Desserten tenkte jeg å lage selv - pudding av div. slag.
Gjest Tex Skrevet 28. august 2003 #10 Skrevet 28. august 2003 Det eneste som er 100% bænkers her er Martini Asti som velkomstdrink...
minniepus Skrevet 28. august 2003 #11 Skrevet 28. august 2003 Vet ikke enda, men det så ut som om mange av dere skal ha god mat. *sikle*
Gjest Madley Skrevet 28. august 2003 #12 Skrevet 28. august 2003 Vi skal ha: Forrett: Hjemmelaget Blomkålsuppe Hovedrett: Kald laks Dessert: Is og varme bær.
Pusekatt Skrevet 28. august 2003 #13 Skrevet 28. august 2003 Vi skal ha koldtbord på familiefesten, og tacobuffet på vennefesten. Tror det kan bli ganske artig:) (hvis noen har gode vintips til koldtbord (kommer til å være hovedvekt på kjøttvarer, pga skalldyrallergi); syng ut!)
diddi Skrevet 28. august 2003 #14 Skrevet 28. august 2003 Vi hadde for snart et år siden: Forrett: Krepsehaler (oi oi, begynner å glemme) Mellomrett: Steinbit, squasj, no mer var det, men ikke potet/pasta/ris til denne retten. Hovedrett: Andebryst, pastinakpure, Annapoteteter, husker ikke hva grønt som lå ved. Dessert: Lys og mørk sjokolademousse på en tynn nøttebunn, med bringebærsorbetkule.
Gjest silje21 Skrevet 28. august 2003 #15 Skrevet 28. august 2003 er litt usikker på menyen, for forloveden liker ikke blomkålsuppe men men... forett: blomkålsuppe middag: kalvestek m/ fløtegratinerte poteter og sommerens grønnsaker. dessert: friske jorbær med litt sukker over, to små skåler med smeltet lys og smeltet mørk sjokolade)til å dyppe jortbærene i) nam, nam!!! lykke til:)
September Skrevet 28. august 2003 #16 Skrevet 28. august 2003 Forrett: Salat med østersmarinerte haneskjell og ristede pinjekjerner Hovedrett: Kalvefilet, marinerte cherry tomater, estragonsaus og råstekte poteter Dessert: Sjokolademarquis med appelsinsalat og Gran Marnier saus
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå