Gå til innhold

Hva skal dere servere i bryllupet?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Bare lurer, og Camie er nysgjerrig som vanlig.....

Hva skal dere ha til forrett, hovedrett og dessert??

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Vi har valgt utradisjonelt og skal ha asiatisk buffet med en 8-10 retter, desserten er ikke bestemt ennå, men den blir nok litt eksotisk den også.

Hvis vi derimot skulle ha 3-retters-meny, hadde vi nok valgt fisk til hovedrett og hjemmelaget karamellpudding til dessert. Til forrett synes jeg det er veldig godt med bruschetta, eller noe med avocado.

Men hva har camie tenkt på da?

Skrevet

Tenkte vi skulle ha melon og skinke til forrett, ovnsbakt laks til hovedrett og innbakt jordbær til dessert.

Er enda litt usikker, men skal snakke mer med kokken om en ukes tid. Vi hadde en laaang samtale i dag, er så glad at jeg har funnet en som er så ordentlig og seriøs som han!! :D

Skrevet

Forretten er ikke klar enda, men til hovedrett skal vi ha reinsdyr, med tilbehør. Dessert blir iskake (eller noe sånt) jordbær og pasjonsfrukt.

Lenge til vi gifter oss da så det er mulig vi ombestemmer oss...

Skrevet

Forrett: Gratinerte kamskjell

Hovedrett: Kalvestek

Dessert: Is og lune bjørnebær

Skrevet

Forett : suppe (vet ikke hvilken enda )

Hovedrett : Elgekarbonader og elgestek med tilbehør

Dessert : Riskrem

Skrevet

Vi skal ha viltrett preg på middagen siden vi gifter oss om vinteren.

Menyèn er ikke helt fastsatt, men vi tror vi skal ha:

FORRETT: Laksepatè frisk urtesalat og skalldyrrøre

HOVEDRETT: Hjortestek, årstidens grønnsaker, og rødløk

MELLOMRETT: Assorterte Franske oster

DESSERT: Bjørnebær mousse kake med is.

Blir litt sulten nå :o

Skrevet

Meny

Lakserullade med rekerose

Blåskjell

Rømmeurtedressing og Melbatoast

____________

Hjortestek og hjortekarbonader

Grønnsakstimball, ristet sopp,

smørdampet blomkål, slottspoteter

og viltsaus

____________

Kanelis med friske frukter

____________

Vin

Moselland Classic Riesling 1999

Santa Digna Cabernet Sauvignon 2000

Skrevet

Vi lurer på å ha spekemat. Vi velger "billig" mat for å kunne be både familie og venner på middagen. Det synes alle vi har pratet med hittil er kjempekoselig.

Desserten tenkte jeg å lage selv - pudding av div. slag.

Skrevet

Det eneste som er 100% bænkers her er

Martini Asti som velkomstdrink... :ler:

Skrevet

Vet ikke enda, men det så ut som om mange av dere skal ha god mat.

*sikle*

Skrevet

Vi skal ha:

Forrett: Hjemmelaget Blomkålsuppe

Hovedrett: Kald laks

Dessert: Is og varme bær.

Skrevet

Vi skal ha koldtbord på familiefesten, og tacobuffet på vennefesten.

Tror det kan bli ganske artig:)

(hvis noen har gode vintips til koldtbord (kommer til å være hovedvekt på kjøttvarer, pga skalldyrallergi); syng ut!)

Skrevet

Vi hadde for snart et år siden:

Forrett: Krepsehaler (oi oi, begynner å glemme)

Mellomrett: Steinbit, squasj, no mer var det, men ikke potet/pasta/ris til denne retten.

Hovedrett: Andebryst, pastinakpure, Annapoteteter, husker ikke hva grønt som lå ved.

Dessert: Lys og mørk sjokolademousse på en tynn nøttebunn, med bringebærsorbetkule.

Gjest silje21
Skrevet

er litt usikker på menyen, for forloveden liker ikke blomkålsuppe men men... :kul:

forett:

blomkålsuppe

middag:

kalvestek m/ fløtegratinerte poteter og sommerens grønnsaker.

dessert:

friske jorbær med litt sukker over,

to små skåler med smeltet lys og smeltet mørk sjokolade)til å dyppe jortbærene i) nam, nam!!! :ler:

lykke til:)

Skrevet

Forrett: Salat med østersmarinerte haneskjell og ristede pinjekjerner

Hovedrett: Kalvefilet, marinerte cherry tomater, estragonsaus og råstekte poteter

Dessert: Sjokolademarquis med appelsinsalat og Gran Marnier saus

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...