Gjest Gjest_jente86_* Skrevet 15. desember 2009 #1 Skrevet 15. desember 2009 Jeg trenger mange saus-forslag!
Rachelma Skrevet 15. desember 2009 #2 Skrevet 15. desember 2009 Jeg trenger mange saus-forslag! safransaus:)hvitsaus med safran i..eller hollandaisesaus med safran i...eller bare hollandaisesaus...det er det jeg liker best:)
Gjest Gjest Skrevet 15. desember 2009 #3 Skrevet 15. desember 2009 Bruker ikke saus til fisk. Men pleier å lage hjemmelaget potetmos, med lettmelk og litt olivenolje. Veldig sunt, og da er det ikke tørt i det hele tatt.
Gjest Peon Skrevet 15. desember 2009 #5 Skrevet 15. desember 2009 (endret) Sandefjorsmør eller parisienne fiskesaus. Pesto på glass er nydelig til stekt laks. Endret 15. desember 2009 av Peon
Belima Skrevet 16. desember 2009 #7 Skrevet 16. desember 2009 (endret) Bernaise er nydelig til laks og ørret. Det burde dere prøve. Endret 16. desember 2009 av Belima
Gjest Gjest_Lyh_* Skrevet 16. desember 2009 #8 Skrevet 16. desember 2009 Bruker purresaus hvis jeg har stekt laks. Man steker da laksen i stekepannen og etter at fisken er ferdig så tar du oppi oppkuttet purre, steker det i noen minutter og heller over fløte. Krydre med pepper :-)
Gjest Gjest Skrevet 16. desember 2009 #10 Skrevet 16. desember 2009 Lofoten fiskesaus, naaaam! Eller parisienne fiskesaus, evt berre litt rømme - enkelt og godt!
Nelly Pelly Skrevet 16. desember 2009 #11 Skrevet 16. desember 2009 jeg bruker å marinere den med soyasaus, litt vann, Sake eller hvitvin, litt sukker, hvitløk og ingefær. Steker den i ovnen etterpå, trenger egentlig ikke så mye saus da, men er godt med chillisaus Ellers så spiser jeg aioli til eller steker i ovnen med creme fraiche og krydder, trenger ikke saus da heller
Gjest Gjest Skrevet 16. desember 2009 #12 Skrevet 16. desember 2009 Jeg bruker naturell youghurt og thai chillisaus(sterk ikke søt), eller ajvar og youghurt. Gresk dressing, pesto, chilli/mangodressing (pose). Gjerne mange forskjellige kalde sauser/dipper til. Masse wokede grønnsaker til. evnt couscous/bulgur/hveteris.
ToveM Skrevet 16. desember 2009 #13 Skrevet 16. desember 2009 Lofoten fiskesaus, naaaam! Eller parisienne fiskesaus, evt berre litt rømme - enkelt og godt! lofoten fiskesaus er knallgod til laks.
Gjest Gjest Skrevet 16. desember 2009 #14 Skrevet 16. desember 2009 Til stekt laks med poteter, gulerøtter og brokkoli bruker vi Lofoten fiskesaus (som gjest over sier, denne er NAM!) eller sennepssaus (lager vanlig hvit saus og blander i litt sennep). Til woket laks med grønnsaker og ris bruker vi bare soyasaus. Soyasaus også til sashimi av salmalaks - så godt!
Trillrund Skrevet 16. desember 2009 #15 Skrevet 16. desember 2009 Sandefjordsmør, eggesmør eller rømme med finhakket purre/vårløk...
Nelly Pelly Skrevet 17. desember 2009 #16 Skrevet 17. desember 2009 Glemte en ting En blanding av naturell yoghurt, creme fraiche eller rømme blandet med mangochutney, grønn currypaste og litt sitron Veldig godt til stekt laks med couscous og grønnsaker
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå