Gå til innhold

Hva slags saus spiser dere laks med?


Anbefalte innlegg

Gjest Gjest_jente86_*
Skrevet

Jeg trenger mange saus-forslag!

Skrevet
Jeg trenger mange saus-forslag!

safransaus:)hvitsaus med safran i..eller hollandaisesaus med safran i...eller bare hollandaisesaus...det er det jeg liker best:)

Skrevet

Bruker ikke saus til fisk. Men pleier å lage hjemmelaget potetmos, med lettmelk og litt olivenolje. Veldig sunt, og da er det ikke tørt i det hele tatt.

Skrevet (endret)

Sandefjorsmør eller parisienne fiskesaus.

Pesto på glass er nydelig til stekt laks.

Endret av Peon
Skrevet

Rømme eller parisienne fiskesaus :)

Skrevet (endret)

Bernaise er nydelig til laks og ørret.

Det burde dere prøve.

Endret av Belima
Gjest Gjest_Lyh_*
Skrevet

Bruker purresaus hvis jeg har stekt laks. Man steker da laksen i stekepannen og etter at fisken er ferdig så tar du oppi oppkuttet purre, steker det i noen minutter og heller over fløte. Krydre med pepper :-)

Skrevet
Jeg spiser laks med bestikk.

:fnise:

Skrevet

Lofoten fiskesaus, naaaam!:)

Eller parisienne fiskesaus, evt berre litt rømme - enkelt og godt!

Skrevet

jeg bruker å marinere den med soyasaus, litt vann, Sake eller hvitvin, litt sukker, hvitløk og ingefær. Steker den i ovnen etterpå, trenger egentlig ikke så mye saus da, men er godt med chillisaus :)

Ellers så spiser jeg aioli til eller steker i ovnen med creme fraiche og krydder, trenger ikke saus da heller :)

Skrevet

Jeg bruker naturell youghurt og thai chillisaus(sterk ikke søt), eller ajvar og youghurt. Gresk dressing, pesto, chilli/mangodressing (pose). Gjerne mange forskjellige kalde sauser/dipper til. Masse wokede grønnsaker til. evnt couscous/bulgur/hveteris.

Skrevet
Lofoten fiskesaus, naaaam!:)

Eller parisienne fiskesaus, evt berre litt rømme - enkelt og godt!

lofoten fiskesaus er knallgod til laks.

Skrevet

Til stekt laks med poteter, gulerøtter og brokkoli bruker vi Lofoten fiskesaus (som gjest over sier, denne er NAM!) eller sennepssaus (lager vanlig hvit saus og blander i litt sennep).

Til woket laks med grønnsaker og ris bruker vi bare soyasaus. Soyasaus også til sashimi av salmalaks - så godt!

Skrevet

Sandefjordsmør, eggesmør eller rømme med finhakket purre/vårløk...

Annonse
Skrevet

Glemte en ting :) En blanding av naturell yoghurt, creme fraiche eller rømme blandet med mangochutney, grønn currypaste og litt sitron :) Veldig godt til stekt laks med couscous og grønnsaker :)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...