Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Hei!

Jeg kjøpte lierne sin ferdig pepperkake deig i dag, å lurer på om den skal stå i kjøleskap over natten slik som vanlig pepperkakedeig? Den lå fremme i romtemperatur da jeg kjøpte den. Håper dere fliiinke pepperkakebakere kan fortelle ei husmor under opplæring hvordan det skal gjøres :fnise:

Videoannonse
Annonse
Skrevet

jeg kjøpte også ferdig pepperkakedeig som lå fremme. Jeg hadde den ikke i kjøleskap hjemme heller og det gikk helt fint. Deig som står i kjøleskapet blir jo ofte litt hardt å kjevle ut. Men den ble heller ikke for klissete.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...