Gjest Gjest Skrevet 14. desember 2009 #1 Skrevet 14. desember 2009 Hei! Jeg kjøpte lierne sin ferdig pepperkake deig i dag, å lurer på om den skal stå i kjøleskap over natten slik som vanlig pepperkakedeig? Den lå fremme i romtemperatur da jeg kjøpte den. Håper dere fliiinke pepperkakebakere kan fortelle ei husmor under opplæring hvordan det skal gjøres
Gjest Gjest Skrevet 14. desember 2009 #2 Skrevet 14. desember 2009 jeg kjøpte også ferdig pepperkakedeig som lå fremme. Jeg hadde den ikke i kjøleskap hjemme heller og det gikk helt fint. Deig som står i kjøleskapet blir jo ofte litt hardt å kjevle ut. Men den ble heller ikke for klissete.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå