Gjest Gjest Skrevet 13. desember 2009 #1 Skrevet 13. desember 2009 Jeg elsker denne forretten, men har aldri laget denne før.Har heller aldri kokt asparges, så trenger litt hjelp her. Hvordan lager jeg denne forretten så bra som jeg har fått servert ute? NB: Jeg skal bruke serranoskinke
LineGourmet Skrevet 13. desember 2009 #2 Skrevet 13. desember 2009 Jeg elsker denne forretten, men har aldri laget denne før.Har heller aldri kokt asparges, så trenger litt hjelp her. Hvordan lager jeg denne forretten så bra som jeg har fått servert ute? NB: Jeg skal bruke serranoskinke Se her: http://www.aperitif.no/index.db2?dosok=1&a...&pollisten= Aperitif er det beste nettstedet for oppskrifter. Husk vinen de anbefaler til!
LineGourmet Skrevet 13. desember 2009 #3 Skrevet 13. desember 2009 og husk; forsiktig med kokingen av asparges'n - tar kort tid. Kjenn etter med en gaffel
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå