Gjest Vilma Skrevet 12. desember 2009 #1 Skrevet 12. desember 2009 Hvor lenge skal pinnekjøtt av sau dampe?
Gjest Gjest Skrevet 12. desember 2009 #2 Skrevet 12. desember 2009 Hvor lenge skal pinnekjøtt av sau dampe? Jeg pleier å dampe pinnekjøtt minst 3 timer. Bare pass på å fylle på med vann ofte slik at det ikke koker tørt. Kjøttet blir saftig og fint enten det er lam eller sau, og sjyen nede i gryta blir sterk og smaksrik.
Saeria Skrevet 12. desember 2009 #4 Skrevet 12. desember 2009 Til kjøttet slipper beinet. Det tar rundt 2,3-3,5 timer etter min erfaring. Kanskje noe lenger for sau? Det må man nesten se an.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå