Gå til innhold

Hvor lenge skal pinnekjøtt av sau dampe?


Gjest Willie

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Hvor lenge skal pinnekjøtt av sau dampe?

Jeg pleier å dampe pinnekjøtt minst 3 timer. Bare pass på å fylle på med vann ofte slik at det ikke koker tørt. Kjøttet blir saftig og fint enten det er lam eller sau, og sjyen nede i gryta blir sterk og smaksrik.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Til kjøttet slipper beinet. Det tar rundt 2,3-3,5 timer etter min erfaring. Kanskje noe lenger for sau? Det må man nesten se an.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...