Gjest Vilma Skrevet 12. desember 2009 #1 Del Skrevet 12. desember 2009 Hvor lenge skal pinnekjøtt av sau dampe? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 12. desember 2009 #2 Del Skrevet 12. desember 2009 Hvor lenge skal pinnekjøtt av sau dampe? Jeg pleier å dampe pinnekjøtt minst 3 timer. Bare pass på å fylle på med vann ofte slik at det ikke koker tørt. Kjøttet blir saftig og fint enten det er lam eller sau, og sjyen nede i gryta blir sterk og smaksrik. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 12. desember 2009 #3 Del Skrevet 12. desember 2009 3-5 timer står på det på pakkene. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Saeria Skrevet 12. desember 2009 #4 Del Skrevet 12. desember 2009 Til kjøttet slipper beinet. Det tar rundt 2,3-3,5 timer etter min erfaring. Kanskje noe lenger for sau? Det må man nesten se an. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå