Gjest murmelmy i.i. Skrevet 11. desember 2009 #1 Del Skrevet 11. desember 2009 Hvordan lager man dette? Har en stor skinke uten ben på 4 kilo og skal servere dette til jul. Hvilken "marinade"? Sennep? Hvordan? Skal den trekke i vann først? Koke? Steke? Koke først, så steke? HJELP! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest h.i. Skrevet 11. desember 2009 #2 Del Skrevet 11. desember 2009 Og hvilke tilbehør serverer man til? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Murmelmy Skrevet 11. desember 2009 #3 Del Skrevet 11. desember 2009 Er det virkelig ingen som kan hjelpe? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Marlo Skrevet 11. desember 2009 #4 Del Skrevet 11. desember 2009 http://www.recept.nu/1.118748?search=true&...=&rcp_chef= Her finner du mange recepter på julskinka Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
ENALI Skrevet 14. desember 2009 #5 Del Skrevet 14. desember 2009 Julskinka på svenskt tunnbröd (du vet sånt där hårt bröd) och så brer man senap över (helst hemmagjord senap) NAMNAM! Tillagning: Helst i ugnen med senap över, blir godast och så blir den knaprig. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
ENALI Skrevet 14. desember 2009 #6 Del Skrevet 14. desember 2009 Läs här, här står det med bilder och steg för steg instruktioner hur du griljerar julskinkan http://www.tasteline.com/Koksknep/Mat/Gril...skinkan-sjalv-/ Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
ENALI Skrevet 14. desember 2009 #7 Del Skrevet 14. desember 2009 kolla här också: http://www.recepten.se/recept/julskinka.html Lycka till! Undrar du över något så är det bara att sända mig ett PM! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå