Gå til innhold

Hvordan forberede svensk lettrøkt juleskinke?


Gjest murmelmy i.i.

Anbefalte innlegg

Gjest murmelmy i.i.

Hvordan lager man dette?

Har en stor skinke uten ben på 4 kilo og skal servere dette til jul.

Hvilken "marinade"? Sennep? Hvordan?

Skal den trekke i vann først? Koke? Steke? Koke først, så steke?

HJELP!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Julskinka på svenskt tunnbröd (du vet sånt där hårt bröd) och så brer man senap över (helst hemmagjord senap) NAMNAM! :)

Tillagning: Helst i ugnen med senap över, blir godast och så blir den knaprig. ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...