Gjest murmelmy i.i. Skrevet 11. desember 2009 #1 Skrevet 11. desember 2009 Hvordan lager man dette? Har en stor skinke uten ben på 4 kilo og skal servere dette til jul. Hvilken "marinade"? Sennep? Hvordan? Skal den trekke i vann først? Koke? Steke? Koke først, så steke? HJELP!
Gjest h.i. Skrevet 11. desember 2009 #2 Skrevet 11. desember 2009 Og hvilke tilbehør serverer man til?
Murmelmy Skrevet 11. desember 2009 #3 Skrevet 11. desember 2009 Er det virkelig ingen som kan hjelpe?
Gjest Marlo Skrevet 11. desember 2009 #4 Skrevet 11. desember 2009 http://www.recept.nu/1.118748?search=true&...=&rcp_chef= Her finner du mange recepter på julskinka
ENALI Skrevet 14. desember 2009 #5 Skrevet 14. desember 2009 Julskinka på svenskt tunnbröd (du vet sånt där hårt bröd) och så brer man senap över (helst hemmagjord senap) NAMNAM! Tillagning: Helst i ugnen med senap över, blir godast och så blir den knaprig.
ENALI Skrevet 14. desember 2009 #6 Skrevet 14. desember 2009 Läs här, här står det med bilder och steg för steg instruktioner hur du griljerar julskinkan http://www.tasteline.com/Koksknep/Mat/Gril...skinkan-sjalv-/
ENALI Skrevet 14. desember 2009 #7 Skrevet 14. desember 2009 kolla här också: http://www.recepten.se/recept/julskinka.html Lycka till! Undrar du över något så är det bara att sända mig ett PM!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå