Gjest Gjest Skrevet 10. desember 2009 #1 Skrevet 10. desember 2009 Skal lage kalkun i morra, og har ikke plass i kjøleskapet til den. Har veranda, men kan jo risikere at det blir minusgrader i løpet av natta. Så da gjenstår kjøkkenbenken...går det greit?
Gjest Gjest Skrevet 10. desember 2009 #2 Skrevet 10. desember 2009 Skal lage kalkun i morra, og har ikke plass i kjøleskapet til den. Har veranda, men kan jo risikere at det blir minusgrader i løpet av natta. Så da gjenstår kjøkkenbenken...går det greit? sett den på benken i natt, og på verandaen imorgen (om det er plussgrader da.
Gjest Gjest Skrevet 10. desember 2009 #3 Skrevet 10. desember 2009 sett den på benken i natt, og på verandaen imorgen (om det er plussgrader da. Ja, det kan jeg gjøre. Men jeg har tenkt å gni den inn med smør og krydder og la det trekke inn en til to timer før jeg steker den...jaja, det går vel greit.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå