Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Noen som har en god oppskrift på kokosmakroner som blir myke inni?

Finner ikke igjen oppskrifta, men mener at det ble varmet i kjele før det ble satt på plata.

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Kokosmakroner (ca 40 stk.)

4 eggehviter

200 gram sukker

250 gr kokosmasse.

Ha alt i en kjele om varm til den er lunken.

Settes i Topper med to teskjeer på bakepapir på stekeplata.

Stekes midt i ovnen til de er litt gylne

170 grader i ca 12 min.

Lykke til . :)

Skrevet

Tusen takk - da prøver jeg den!

Skrevet

Kamela - kan du skrive hvordan resultatet ble? :)

Skrevet
Kamela - kan du skrive hvordan resultatet ble? :)

Jeg har laget disse og de ble nydelig og myke inni!!

180 g melis

250 g kokosmasse

1/4 ts vaniljesukker

4 eggehviter

Pisk eggehvitene til stivt skum. Rør forsiktig inn melis, kokosmasse og vaniljesukker med så lett hånd som mulig.

Dekk stekeovnsplater med bakepapir. Sett deigen i topper på platen med to spiseskjeer.

Stekes midt i ovnen på 150°C. Steketiden er 15 -20 minutter.

Må legge til at jeg smeltet sjokolade og dyppet alle i slik at de fikk en liten sjokolade topp :-D anbefales!!

Skrevet

Har ikke bakt enda, men tipper at jeg prøver begge variantene og gir tilbakemelding i kveld ;)

Gjest Gjest_Nissemor_*
Skrevet
Jeg har laget disse og de ble nydelig og myke inni!!

180 g melis

250 g kokosmasse

1/4 ts vaniljesukker

4 eggehviter

Pisk eggehvitene til stivt skum. Rør forsiktig inn melis, kokosmasse og vaniljesukker med så lett hånd som mulig.

Dekk stekeovnsplater med bakepapir. Sett deigen i topper på platen med to spiseskjeer.

Stekes midt i ovnen på 150°C. Steketiden er 15 -20 minutter.

Må legge til at jeg smeltet sjokolade og dyppet alle i slik at de fikk en liten sjokolade topp :-D anbefales!!

Disse lager jeg også - er kjempegode. Har aldri styrt med å varme opp noe, bare stivpisket eggehvitene og rørt alt forsiktig sammen.

Skrevet
Jeg har laget disse og de ble nydelig og myke inni!!

180 g melis

250 g kokosmasse

1/4 ts vaniljesukker

4 eggehviter

Pisk eggehvitene til stivt skum. Rør forsiktig inn melis, kokosmasse og vaniljesukker med så lett hånd som mulig.

Dekk stekeovnsplater med bakepapir. Sett deigen i topper på platen med to spiseskjeer.

Stekes midt i ovnen på 150°C. Steketiden er 15 -20 minutter.

Må legge til at jeg smeltet sjokolade og dyppet alle i slik at de fikk en liten sjokolade topp :-D anbefales!!

Startet med disse.

Kjempegode og myke inni. Flyter ikke ut på bakeplata!

Skrevet

Men hva gjør dere med alle eggeplommene som blir til overs?

Fikk uansett lyst å teste - fint med rapportering. :)

Skrevet

Jeg har vispet plommene og lagt dem i fryseren - skal ha de i pannekakerøra!

Skrevet (endret)
Kokosmakroner (ca 40 stk.)

4 eggehviter

200 gram sukker

250 gr kokosmasse.

Ha alt i en kjele om varm til den er lunken.

Settes i Topper med to teskjeer på bakepapir på stekeplata.

Stekes midt i ovnen til de er litt gylne

170 grader i ca 12 min.

Lykke til . :)

Disse blir gode ja. :)

Denne oppskriften prøvde jeg for første gang i dag (fant den på kokosmasseposen), og de ble også myke inni og veldig gode.

50 g smør

2 egg

1 dl sukker

200 g kokosmasse

Smelt smøret og avkjøl litt. Rør egg og sukker sammen (ikke visp) og rør inn smør og kokosmasse. Sett topper med teskjeer på stekebrett og stek ved 175 grader i 10-15 minutter.

Endret av Arkana
Skrevet

Jeg gjorde det kjempeenkelt, blandet eggehvite, sukker og kokos. Det ble knallgodt :)

Skrevet
Disse blir gode ja. :)

Denne oppskriften prøvde jeg for første gang i dag (fant den på kokosmasseposen), og de ble også myke inni og veldig gode.

50 g smør

2 egg

1 dl sukker

200 g kokosmasse

Smelt smøret og avkjøl litt. Rør egg og sukker sammen (ikke visp) og rør inn smør og kokosmasse. Sett topper med teskjeer på stekebrett og stek ved 175 grader i 10-15 minutter.

Flyter de ut på brettet?

Skrevet
Flyter de ut på brettet?

Nei.

Skrevet
Flyter de ut på brettet?

De holder formen slik man setter de ned på brettet : :)

Jeg synes disse holder seg myke inni lengre enn de med vispet hvite. Mamma pleier å lage de, men jeg synes de blir fortere tørre enn den oppskrifta jeg bruker.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...