Gjest Gjest Skrevet 3. desember 2009 #1 Skrevet 3. desember 2009 Gjorde et kupp på Rimi i sted. 20 kroner kilo for rakfiskfilet, holdbar til 10. desember. tenkte å spare den til romjulen. tåler den det?
Gjest Gjest Skrevet 3. desember 2009 #2 Skrevet 3. desember 2009 Gjorde et kupp på Rimi i sted. 20 kroner kilo for rakfiskfilet, holdbar til 10. desember. tenkte å spare den til romjulen. tåler den det? den er vakumpakket om det har noe å si.
Gjest Gjest Skrevet 4. desember 2009 #3 Skrevet 4. desember 2009 Svigermor mente på at vi burde fryse ned vår vakuumpakkede rakfisk dersom vi ikke var sikre på at kjøleskapet holdt maks 4 grader. Har også hørt om andre som fryser den ned for å være sikre på at den ikke går mer.
Gjest Gjest Skrevet 4. desember 2009 #4 Skrevet 4. desember 2009 Svigermor mente på at vi burde fryse ned vår vakuumpakkede rakfisk dersom vi ikke var sikre på at kjøleskapet holdt maks 4 grader. Har også hørt om andre som fryser den ned for å være sikre på at den ikke går mer. Takk, da gjør jeg det. spiste den ene pakken igår da
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå