Gjest snødame Skrevet 2. desember 2009 #1 Skrevet 2. desember 2009 oK.. Jeg lurer på en ting, og ingen spm er dumme sant ? Når jeg nå skal pynte pepperkakehuset og pepperkakemenn, og damer så har jeg i alle år brukt en blanding av melis og egg, i stedetfor vann osv... men så skal ikke gravide spise rå egg osv.. så hva gjør dere? pynter dere bare med vann og melis f.eks ?
Aftensol Skrevet 2. desember 2009 #2 Skrevet 2. desember 2009 oK.. Jeg lurer på en ting, og ingen spm er dumme sant ? Når jeg nå skal pynte pepperkakehuset og pepperkakemenn, og damer så har jeg i alle år brukt en blanding av melis og egg, i stedetfor vann osv... men så skal ikke gravide spise rå egg osv.. så hva gjør dere? pynter dere bare med vann og melis f.eks ? Jeg ville ha blandet med rått egg sånn som du bruker å gjøre... http://matportalen.no/artikler/2004/5/i_da...gedosis_i_norge Her står det litt om det
Gjest snødame Skrevet 2. desember 2009 #3 Skrevet 2. desember 2009 Jeg ville ha blandet med rått egg sånn som du bruker å gjøre... http://matportalen.no/artikler/2004/5/i_da...gedosis_i_norge Her står det litt om det Så kjekt!!! tusen takk for link og svar :D
Gjest imli Skrevet 2. desember 2009 #4 Skrevet 2. desember 2009 I Norge er det ikke farlig å smake på rå egg (kakedeig, glasur o.l) men man bør ikke gjøre det i land som har problemer med salmonella (noe vi ikke har her).
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå