Lizz84 Skrevet 30. november 2009 #1 Del Skrevet 30. november 2009 I familien min har vi ribbe til jul, tilbehøret vi bruker er medisterkaker, medisterpølser, mandelpoteter, rødkål og saus. Jeg synes det er litt stusselig og smakløst... Noen som har tips til å sprite opp julemiddagen litt? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 30. november 2009 #2 Del Skrevet 30. november 2009 I familien min har vi ribbe til jul, tilbehøret vi bruker er medisterkaker, medisterpølser, mandelpoteter, rødkål og saus. Jeg synes det er litt stusselig og smakløst... Noen som har tips til å sprite opp julemiddagen litt? Syns kaker og pølser blir sånn smør på flesk. Lite blir rørt av det også. Vi bruker surkål,rødkål, noras friske erter. Liker ikke brun saus til,så vi bruker ribbefettet. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 30. november 2009 #3 Del Skrevet 30. november 2009 I familien min har vi ribbe til jul, tilbehøret vi bruker er medisterkaker, medisterpølser, mandelpoteter, rødkål og saus. Jeg synes det er litt stusselig og smakløst... Noen som har tips til å sprite opp julemiddagen litt? Mandelpotet, smørdampede grønnsaker (gulrot, brokkoli og rosenkål), stekte honningmarinerte eplebåter, surkål, brun saus og hjemmelaget tyttebærsyltetøy Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
kamela Skrevet 1. desember 2009 #4 Del Skrevet 1. desember 2009 Hos oss er det surkål istedenfor rødkål, og grov sennep og lefse i tillegg, det synes jeg er godt! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nelly Pelly Skrevet 1. desember 2009 #5 Del Skrevet 1. desember 2009 Vi har medisterkaker, sosisser, rød- og surkål, stekte svisker, poteter og ribbefett. I år tenkte jeg å foreslå en slags saus også. Var dessuten på en julemiddag for en uke siden, og da fikk vi servert sennep til ribba. Det var nydelig godt:) Husker ikke hvilken type, men det var lyse og mørke sennepskorn blandet (en type Dijon?). Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 1. desember 2009 #6 Del Skrevet 1. desember 2009 stekte honningmarinerte eplebåter... Noen som har oppskrift? det hørtes veldig godt ut.... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 1. desember 2009 #7 Del Skrevet 1. desember 2009 I tillegg til det du nevner, TS, så bruker vi lefser og god sennep. Sennepen gir mer smak. Det står også pepper på bordet, slik at de som liker litt mer smak enn min mor gjør kan pepre litt ekstra. Vi bruker ikke brun saus. Jeg fornærmer sikkert flere nå, men jeg trodde faktisk brun saus til ribbe var en vegkro-ting. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gaby Skrevet 1. desember 2009 #8 Del Skrevet 1. desember 2009 Vi bruker mandelpoteter, rødkål, dampede gulrøtter og svisker, ertestuing, og saus laget av glutenfri jevning, litt ribbefett, litt fløte og en dæsj rognebærgele i Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest imli Skrevet 1. desember 2009 #9 Del Skrevet 1. desember 2009 Medisterkaker og -pølser, surkål, rosenkål, gulrøtter, brun saus og poteter. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Pasha Skrevet 1. desember 2009 #10 Del Skrevet 1. desember 2009 Vi har surkål og rødkål (trur jeg da.. i allefall surkål), poteter, medisterkaker, og julepølser eller julepølse. Er pyntet med svisker. Ellers er det tyttebærsyltetøy og grov sennep Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 1. desember 2009 #11 Del Skrevet 1. desember 2009 stekte honningmarinerte eplebåter... Noen som har oppskrift? det hørtes veldig godt ut.... Det er bare å dele eplene i båter, fjerne kjernen, smøre på litt honning og steke i panna Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå