Gjest Gjest Skrevet 30. november 2009 #1 Skrevet 30. november 2009 Hei. Jeg sliter med å finne ut alt ingredienser jeg fikk fra mora mi. Vi bruker bare engelsk på hjemmelandet særlig på ingredienser. Er det noen som vet hva baking soda er på norsk? Jeg vet at baking soda og baking powder er forskjellig. Baking powder antaglivis er det som heter bakepulver? I tillegg, måler er ikke på dcl. Det er 1 cup....Finner ikke cup måler i butikken. uff. hjelp pls?
Pjukset Skrevet 30. november 2009 #2 Skrevet 30. november 2009 (endret) dobbelpost Endret 30. november 2009 av Pjukset
Pjukset Skrevet 30. november 2009 #3 Skrevet 30. november 2009 Bakingsoda = bikarbonat 1 cup er ca 1 dl
-Englefjes- Skrevet 30. november 2009 #4 Skrevet 30. november 2009 (endret) Nei, 1 cup er ca 2,5 dl. Edit: 1 metrisk cup er 2,5 dl, mens en amerikansk cup er ca 2,37 dl. Endret 30. november 2009 av -Englefjes-
Gjest Gjest Skrevet 30. november 2009 #5 Skrevet 30. november 2009 http://en.wikipedia.org/wiki/Cup_(volume) Ellers er baking soda natron ja.
Pjukset Skrevet 30. november 2009 #7 Skrevet 30. november 2009 Nei, 1 cup er ca 2,5 dl. Edit: 1 metrisk cup er 2,5 dl, mens en amerikansk cup er ca 2,37 dl. Er det så mye? Oj
Pjukset Skrevet 30. november 2009 #8 Skrevet 30. november 2009 http://en.wikipedia.org/wiki/Cup_(volume) Ellers er baking soda natron ja. Baking soda er natron. Det kan også være det jeg sa!
Gjest Gjest_gjest_* Skrevet 30. november 2009 #9 Skrevet 30. november 2009 så er det bikarbonat eller natron?
Pjukset Skrevet 30. november 2009 #10 Skrevet 30. november 2009 (endret) Sikkert natron, jeg tar mye feil i dag Men det er ihvertfall i samme sjanger, kan bruke bikarbonat som hevemiddel Endret 30. november 2009 av Pjukset
Gjest Gjest_gjest_* Skrevet 30. november 2009 #11 Skrevet 30. november 2009 http://www.glutenfriematvarer.com/product.php?id_product=47 takk!
Gjest Frosk Skrevet 30. november 2009 #12 Skrevet 30. november 2009 så er det bikarbonat eller natron? Bikarbonat = natron. Dvs, natron er natriumbikarbonat.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå