desperate Skrevet 25. desember 2009 #81 Skrevet 25. desember 2009 Da jeg var yngre hadde vi ribbe og diverse fjærkre som hadde blitt høstet i løpet av året. Men de siste årene har det alltid vært pinnekjøtt, poteter og kålrabistappe. Helt klart det som er min favoritt, selv om jeg syns både kalkun og ribbe kan være fantastisk bra det også - så det har vi som regel alltid i løpet av romjula/på nyttårsaften.
Wonders Skrevet 8. september 2010 #82 Skrevet 8. september 2010 vi feirer borte, og de pleier å spørre meg. Jeg vil gjerne ha kylling. De spiser pinnekjøtt og fisk.
Kamikatze Skrevet 8. september 2010 #83 Skrevet 8. september 2010 I år drøyer jeg julemiddagen til 1.dag. Orker trolig ikke middagskjør når jeg kommer hjem etter jobb. Kjøper bare en og annen julete fjordland, for at det ikke skal bli for hverdagslig, så kan jeg nyte duften av pinnekjøttdamp med hvilepuls på lørdagen.
La Guapa Skrevet 8. september 2010 #84 Skrevet 8. september 2010 Ribbe og pinnekjøtt. Og riskrem til dessert Jeg er vant til tiur til hovedrett og sitronfromage til dessert, men har innsett at det er sært og har med glede adoptert mannens tradisjoner
mariab Skrevet 8. september 2010 #85 Skrevet 8. september 2010 Pinnekjøtt med kålrabistappe, ribbefett og poteter med juleøl og evt. akevitt. Dessert ris- eller multekrem. Samme her. Nam!
Gjest Miam Skrevet 8. september 2010 #86 Skrevet 8. september 2010 (endret) Pinnekjøtt, ribbe, pølser, mør (morr eller hva dere nå kaller det i resten av landet :gjeiper: ), kålrabistappe, rødkål, medisterkaker, og ribbefett. Kjenner jeg blir mett bare av å tenke på det Edit: Ehm, og poteter selvfølgelig! Endret 8. september 2010 av Miam
Annie19 Skrevet 8. september 2010 #87 Skrevet 8. september 2010 Pinnekjøt, svineribbe, kålrabistappe, surkål, heimelaga julepølser (gilde burde vore forbudt!), ribbefett og poteter. Riskrem til dessert.
Antlers Skrevet 8. september 2010 #88 Skrevet 8. september 2010 Ribbe, medisterkaker, medisterpølser, sosisser, hjemmelaget brun saus (med ribbekraft), surkål, rødkål, rødbetter, grov sennep og mandelpoteter. Til middagen drikker vi juleøl og akevitt. Til dessert er det enten krumkaker med multekrem eller riskrem med rød saus og mandel i.
AnonymBruker Skrevet 8. september 2010 #89 Skrevet 8. september 2010 Venligvis er det ribbe, men i år skal jeg sannsynligvis feire jul på "andre siden" av kloden, så jeg vet ikke helt hva det blir. Et eller annet av lam eller svin blir det nok.
lady1979 Skrevet 8. september 2010 #90 Skrevet 8. september 2010 Feira heima og sjå mammo og pappen: Pinnakjøt, kålrabistappa og kokte poter Familien pleie og ha surkål og rødkål til, men da lika ikkje eg Og til dessert : riskrem med mandel og raud saus Sjå svigers : Heimelaga fiskesuppe til forrett, torsk med koke poter og grønnsaker til hovedrett og multekrem eller himmelsk lappskaus til dessert. Me passa på å eta den andres julemiddagtradisjon 1 juledag om det er mulig Gler meg til jul finn snart fram julesytøyet
Lista Skrevet 8. september 2010 #91 Skrevet 8. september 2010 Ribbe, medisterkaker, medisterpølser, innmatpølser, poteter, brun saus, surkål og makaronistuing (det er så utrolig godt). Eeelsker julemat Hadde jeg fått servert pinnekjøtt på julaften hadde jeg blitt fryktelig skuffa og kvelden hadde vært ødelagt.
Purple Basil Skrevet 8. september 2010 #92 Skrevet 8. september 2010 Før spiste vi kalkun, de siste par årene har det vært vegetarmat (veldig godt det og, men savner julematen jeg vokste opp med:(). Håper på å få lurt inn noe medisterkaker eller noe i år da:P
Gjest Miam Skrevet 9. september 2010 #93 Skrevet 9. september 2010 Ribbe, medisterkaker, medisterpølser, innmatpølser, poteter, brun saus, surkål og makaronistuing (det er så utrolig godt). Eeelsker julemat Hadde jeg fått servert pinnekjøtt på julaften hadde jeg blitt fryktelig skuffa og kvelden hadde vært ødelagt. Og hadde jeg fått servert brunsaus til julemiddagen tror jeg at øynene mine hadde falt ut av hodet! Så... Forskjellige er vi
Jellyfish Skrevet 10. september 2010 #94 Skrevet 10. september 2010 Ribbe, medisterkaker og medisterpølser med grønnsaker og brun saus. Til dessert er det iskake og kransekake. Var skikkelig nedtur et år jeg var med eks'en min til hans foreldre og fikk riskrem til dessert Juletradisjoner tuller man ikke med!
Lista Skrevet 12. september 2010 #95 Skrevet 12. september 2010 Og hadde jeg fått servert brunsaus til julemiddagen tror jeg at øynene mine hadde falt ut av hodet! Så... Forskjellige er vi Brun saus er jo vanlig til ribbemiddag?
Neala Skrevet 12. september 2010 #96 Skrevet 12. september 2010 Pinnekjøtt, poteter, dampet strandamør, vossakorv, middagspølser, kålrabistappe, rødkål, surkål og ikke minst ribbefett. I tillegg er det brus, pils og akevitt på drikkemenyen. Til dessert, rett før nissen kommer, har vi riskrem med rødsaus Jeg forbinder ikke ribbe (svineribbe) med jul, for det har vi så mange ganger ellers i året som søndagsmiddag. Julemiddagen må for meg inneholde pinnekjøtt, mør og ribbefett! :rødme:
Medlem Skrevet 12. september 2010 #97 Skrevet 12. september 2010 Hovedrett: Ribbe, kjøttkaker, poteter, surkål og brun saus Dessert: Multekrem
Gjest Miam Skrevet 12. september 2010 #98 Skrevet 12. september 2010 Brun saus er jo vanlig til ribbemiddag? Det er IKKE vanlig i det hele tatt der jeg er oppvokst, der bruker vi ribbefettet! Brunsaus er for meg altfor hverdagslig, og det passer ikke til julemiddag
SusanneGullet Skrevet 13. september 2010 #99 Skrevet 13. september 2010 Vi spiser ribbe med sprøstekt svor, hjemmelagde medisterkaker, julepølse, poteter, brunsaus, surkål, rosekål og tytebær.
Gjest Emo Fisk Skrevet 13. september 2010 #100 Skrevet 13. september 2010 Avhengig av hvor vi feirer jul, er det enten pinnekjøtt med kålrabbistapp etc. eller ruteribbe med medisterpølser, medisterkaker etc. Alltid riskrem til dessert. Så tar vi den middagen vi ikke fikk på julaften på første juledag
Fremhevede innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå