Gå til innhold

Fremhevede innlegg

Videoannonse
Annonse
Gjest Gjest_Lilla_*
Skrevet

Ribbe, mors hjemmelagde medisterkaker, medisterpølser, poteter, saus og sånn :) Jeg tror kanskje vi har noe surkål eller noe til, men det er jeg ikke så glad i, så jeg har aldri enset den :fnise:

Skrevet

Ribbe og medisterkaker, med poteter, gulrøtter, surkål, ertestuing, brun saus og tyttebærsyltetøy som tilbehør. Til drikke har vi hjemmebrygget alkoholfritt juleøl.

Skrevet

Ribbe og pinnekjøtt, medisterkaker, julepølse, rødkål, surkål, en god saus, rosenkål, svisker, mandelpotet, kålrotstuing, tyttebærsyltetøy, eplebiter, sjy.

Samt godt drikke og en god dessert.

Skrevet

pinnekjøtt med hvit saus<3 julebrus og litt alkohol til drikke

Gjest Syrin_Ulven
Skrevet

Pinnekjøtt, poteter og kålrotstuing (eller hva det heiter). :spise:

Drikke er vann, spirit (brusen) blanda med lettøl, eller annen brus.

Skrevet

Noen år spiser vi ribbe med medisterkaker og -pølser og surkål til, andre år er det svinestek med det samme tilbehøret som til ribba.

Jeg må si jeg liker svinestek mye bedre enn ribbe. Pinnekjøtt er for øvrig også kjempegodt, det pleier vi å ha en av juledagene.

Skrevet

Pinnekjøtt, medisterkaker, kålrotstappe, poteter og sjy.

Gjest Blondie65
Skrevet

Pinnekjøtt med kålrabistappe, ribbefett og poteter med juleøl og evt. akevitt. Dessert ris- eller multekrem.

Skrevet

Vi spiser pinnekjøtt m/alt tilbehør både julaften og nyttårsaften.

Ribbe spiser vi noen dager ellers i julen.

Det er litt morsomt at mannen min, som knapt hadde smakt pinnekjøtt før han møtte meg (han er østlending), nå driver og maser om at vi må kjøpe inn pinnekjøtt. Han er bekymret for at de kan bli utsolgt...

Skrevet

Resten av familien har pinnekjøtt, poteter og kålrabistappe - jeg har poteter og kålrabistappe og så enten vegetariske "bullar" eller nøttesteik :)

Dessert: riskrem med hjemmelaget bringebærsaus til noen, is og frukt til noen, karamellpudding til noen :ler:

Skrevet

Ribbe med mammas hjemmelagde brunsaus (uten ribbefett i), kokte gulrøtter og slike små kålhoder og svisker.. Kjøttkaker og pølser og kokt potet :) Surkål også tror jeg

Skrevet

Skulle laga en poll om dette, hvordan gjør man det? :klø:

Gjest SmallTalk
Skrevet

Ribbe, poteter, medisterpølse, sossiser, medisterkaker, rødkål, ribbefett, flattbrød, sylteagurker, rødbeter og makaroni er det som havner på bordet, også forsyner man seg etter smak.

Dessert er molter og krem og karamellpudding og krem. Jeg gleder meg til jul, kjenner jeg! :spise:

Skrevet

Ribbe, medisterkaker, julepølser, poteter, saus, surkål, rødkål, sylteagurk, rødbeter.. Tror jeg sånn ca :) Riskrem og is til dessert.

Skrevet (endret)

Vanligvis juletorsk. De andre jeg feirer med, spiser vanligvis pinnekjøtt med kålrabistabbe og mandelpoteter (husker ikke om de også har saus?). Jeg pleier å spise det samme tilbehøret som de andre. Jeg har et par julaftener spist lutefisk, og da hatt ertestuing til, men vanligvis pleier jeg heller å ha det en annen dag i jula, når andre også vil ha det.

Pleier å ha cider og akevitt til. Til dessert varierer det, avhengig av hvem jeg feirer med. Men det varierer mellom karamellpudding, riskrem og lettere fruktdesserter. Jeg pleier alltid å stemme for det siste, siden jeg syns de første blir litt for mektige.

Endret av Vera Vinge

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...