Jade Skrevet 29. november 2009 #1 Skrevet 29. november 2009 Dere som setter sammen pepperkakehus med glasur istedet for sukkerlake, bruker dere en spesiell oppskrift så den skal bli sterkere, eller bruker dere bare melis og vann som vanlig (holder det?). Ser for meg at hele pepperkakehuset raser fra hverandre
Gjest Gjest Skrevet 29. november 2009 #2 Skrevet 29. november 2009 bruk eggehvite istedenfor vann. Litt usikker på om det er best å stivpiske den først eller om du bare blander melis og eggehvite fra starten av.
Brud84 Skrevet 29. november 2009 #3 Skrevet 29. november 2009 For å få en ordentlig holdbar glasur til pepperkakehuset, bruker du melis og eggehvitter og pisker i 10 min med kjøkkenmaskin.
Gjest Gjest Skrevet 30. november 2009 #4 Skrevet 30. november 2009 Jeg pleier å ha litt sitron i også
Gjest Gjest_gjest_* Skrevet 30. november 2009 #5 Skrevet 30. november 2009 Her i huset er vi voksne som ikke spiser pepperkakehuset etter jul, så jeg bruker limpistol. Pynter med melis etterpå så det ikke syns.. Holder mye bedre og veldig mye mindre jobb å få til å sitte.
Gjest Gjest Skrevet 30. november 2009 #6 Skrevet 30. november 2009 Jeg har vokst opp med å bruke melis til å å sette sammen i pepperkakehuset Smaker så mye bedre!
Gjest Vettel Skrevet 30. november 2009 #7 Skrevet 30. november 2009 Stivpisk eggehvite, ha i melis til det knapt går ann å vispe lengere. Par dråper sitron. Her er glasuren stivere enn selve huset, hehe!
Yummy_Mummy Skrevet 30. november 2009 #8 Skrevet 30. november 2009 sukkerlake... Tror ikke det er særlig holdbart. Har aldri brukt annet enn knekk selv, men melis høres ut som en god ide!
Jade Skrevet 30. november 2009 Forfatter #9 Skrevet 30. november 2009 sukkerlake... Tror ikke det er særlig holdbart. Har aldri brukt annet enn knekk selv, men melis høres ut som en god ide! Huffda! Mente selvsagt knekk :D
Gjest hobbysnekkern Skrevet 4. desember 2011 #10 Skrevet 4. desember 2011 Smeltet sukker er sterkest av alt, og spiselig (pass plombene) du kan jo lime møbler med det... Men til pynten blir det bra med melis og eggehvite
AnonymBruker Skrevet 5. desember 2011 #11 Skrevet 5. desember 2011 Jeg smelter en pose Smørbukk. Genialt. Smaker Smørbukk, og blir litt sprøere knekk enn bare av sukker, så det er lettere å spise.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå