Gjest Sitrustrøbbel Skrevet 27. november 2009 #1 Skrevet 27. november 2009 Hei! Jeg har funnet en oppskrift på kylling masala og tenkte å prøve den ut i morgen. I oppskriften står det at man skal bruke saften fra 1 lime og en halv sitron. Jeg har ingen fruktpresse; holder det å kryste saften ut for hånd? Eller lønner deg seg å kjøpe sitronsaft og limesaft på flaske? I så tilfelle, hvor mye bør jeg bruke for å få tilsvarende mengde? Håper noen av de kyndige matdamene på kg kan hjelpe meg:)
Gjest Gjest Skrevet 27. november 2009 #2 Skrevet 27. november 2009 Jeg har heller ikke juice presse, skjærer dem i halvdeler og skviser til, så hardt du kan, skvis til saften er pressa ut, det holder det
Gjest Sitrustrøbbel Skrevet 27. november 2009 #3 Skrevet 27. november 2009 Takk for svar! Da satser jeg på det:) Gleder meg til indisk mat!
Gjest Gjest Skrevet 27. november 2009 #4 Skrevet 27. november 2009 jeg synes det er greit å rulle limen på bordet først med litt trykk, før jeg deler den i to. Får mer saft ut av den da.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå