Teriyaki Skrevet 25. november 2009 #1 Skrevet 25. november 2009 Heisann..Jeg har en halv Gilde kjøttdeig liggende i fryseren. Den har ligget i ganske mange mnd. Er det likevel trygt å spise bare jeg steker den godt?
The Kitten Skrevet 25. november 2009 #2 Skrevet 25. november 2009 Vi har ofte kjøttdeig liggenede lenge i frysen, for vi kjøper når den er på tilbud. Jeg tror det skal gå bra, men er det ikke datostempel på den? 1
Teriyaki Skrevet 25. november 2009 Forfatter #3 Skrevet 25. november 2009 Vi har ofte kjøttdeig liggenede lenge i frysen, for vi kjøper når den er på tilbud. Jeg tror det skal gå bra, men er det ikke datostempel på den? Nei, jeg stekte halve kjøttdeigen for ganske så lenge siden, så den andre halvdelen ligger i en plastpose..
Gjest Miam Skrevet 25. november 2009 #4 Skrevet 25. november 2009 Kjøtt kan ligge ganske lenge i fryseren før du bør kaste det. Jeg tror jeg ville tatt meg en tur innom google jeg!
The Kitten Skrevet 25. november 2009 #5 Skrevet 25. november 2009 Min personlige erfaring er at hvis den ser ok ut, så er den også ok. Men nå vil jeg ikke være ansvarlig for at du blir syk da.
Teriyaki Skrevet 25. november 2009 Forfatter #6 Skrevet 25. november 2009 (endret) Det jeg også mener, men har hørt andre si at farsekjøtt går ut etter rundt tre mnd. etter utgått dato selv når det er frossent.. Tror den har ligget i minst 6 mnd. Men kan godt være enda lenger. Endret 25. november 2009 av Teriyaki
Gjest Tigress Skrevet 25. november 2009 #7 Skrevet 25. november 2009 Tin den og lukt på den, det er umogleg å seie kor lenge den kan liggje.
Gjest Iah Skrevet 25. november 2009 #8 Skrevet 25. november 2009 Jeg har lært at kjøttdeig er holdbar i opptil 6 måneder i fryst tilstand.
venus_ Skrevet 25. november 2009 #9 Skrevet 25. november 2009 (endret) Kjøtt er holdbar i fryseren ganske lenge. Men dette gjelder ikke sånne små bokser i kjøleskapet hvis det er det du har. Fant denne på nettet: Storfekjøtt: 10–12 måneder Lam: 10–12 måneder Pølser: 5–6 måneder Kjøttdeig: 4 måneder Svin: 3–6 måneder Medisterdeig: 3 måneder Innmat: 3 månede Endret 25. november 2009 av venus_
Teriyaki Skrevet 25. november 2009 Forfatter #10 Skrevet 25. november 2009 (endret) Ok, hmm..Tror kanskje jeg hiver den. Har jo kjøttdeig i fryseren som ikke har vært der i en måned en gang. Liker bare ikke å hive mat. hehe. Endret 25. november 2009 av Teriyaki
leirbål Skrevet 26. november 2009 #11 Skrevet 26. november 2009 Jeg har spist kjøttdeig som har ligget i seks måneder flere ganger uten problemer. Lukt på den, og stek den godt. (Om du ikke har kastet den alt da.)
Teriyaki Skrevet 26. november 2009 Forfatter #12 Skrevet 26. november 2009 Jeg har spist kjøttdeig som har ligget i seks måneder flere ganger uten problemer. Lukt på den, og stek den godt. (Om du ikke har kastet den alt da.) Tja, kan vel prøve på det! Meste av evt. bakterier forsvinner vel ved så lenge den stekes godt uansett. Så framt den ikke lukter vondt så klart.
Gjest Gjest Skrevet 26. november 2009 #13 Skrevet 26. november 2009 Så lenge den er fryst i dypfryser skal det ikke være noe problem med bakterier. Men fettet kan harskne etter en viss tid, og da smaker ikke kjøttet noe godt. Men noen måneder går greit.
kontorstol Skrevet 26. november 2009 #14 Skrevet 26. november 2009 Noen som vet hvor lenge kyllingfilet kan ligge?
venus_ Skrevet 26. november 2009 #15 Skrevet 26. november 2009 Noen som vet hvor lenge kyllingfilet kan ligge? 3-4 måneder ifølge egg.no. Men selv har jeg spist kylling som har ligget lenge enn det.
balsa Skrevet 26. november 2009 #16 Skrevet 26. november 2009 Tja, kan vel prøve på det! Meste av evt. bakterier forsvinner vel ved så lenge den stekes godt uansett. Så framt den ikke lukter vondt så klart. Bare krydre godt, så slipper du det problemet også
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå