Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg tenkte å overraske mamma og tanter med litt småkaker til jul (samme som bestemor pleide å lage til alle før).

Men når kan jeg begynne med bakingen? Og hvordan holder dem seg best? Litt kjedelig om de blir "gamle" før jeg skal overrekke dem (som blir like før julaften).

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Er det virkelig ingen som vet noe om dette?!

Skrevet

Du kan fint begynne å bake til jul nå. :)

Skrevet

Takk for svar:) Men hvordan oppbevarer jeg dem best i mellomtiden?

Skrevet

Jeg baker julekaker fra ca Luciadagen og de siste blir gjerne spist en uke etter nyttår, altså nesten en måned, og de kunne nok fint vart enda lengre. De har god holdbarhet selv om de er bakt med ekte smør. Jeg lagrer dem i vanlige kakebokser og i et kjølig rom.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...