Pjukset Skrevet 6. desember 2009 #21 Skrevet 6. desember 2009 Jeg lagde meg økologisk risengrynsgrøt for første gang forrige helg. En vinner! Kjøpte økologisk grøtris fra Helios, kokte opp 1 liter rismelk, tilsatte 2 dl grøtris, og småkokte i ca 40-45 minutter (uten lokk). Rørte litt nå og da. Dette ble fantastisk godt, og siden rismelk er naturlig søtt så var det ikke noe savn å ikke bruke sukker. Og det beste av alt: mye mye mye sunnere!
Gjest Gjest Skrevet 6. desember 2009 #24 Skrevet 6. desember 2009 På hvilken måte er rismelk sunnere enn lett-kumelk?
Pjukset Skrevet 6. desember 2009 #25 Skrevet 6. desember 2009 (endret) På hvilken måte er rismelk sunnere enn lett-kumelk? Jeg sa ikke at rismelk var sunnere, jeg sa at risengrynsgrøten var sunnere Men, rismelken er god og søt på smak, uten å være tilsatt ekstra sukker, noe vanlig melk er? Endret 6. desember 2009 av Pjukset
Fremhevede innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå