Gå til innhold

Risengrynsgrøt


Supramundane

Anbefalte innlegg

Jeg lagde meg økologisk risengrynsgrøt for første gang forrige helg. En vinner!

Kjøpte økologisk grøtris fra Helios, kokte opp 1 liter rismelk, tilsatte 2 dl grøtris, og småkokte i ca 40-45 minutter (uten lokk). Rørte litt nå og da. Dette ble fantastisk godt, og siden rismelk er naturlig søtt så var det ikke noe savn å ikke bruke sukker. Og det beste av alt: mye mye mye sunnere! :strix:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

På hvilken måte er rismelk sunnere enn lett-kumelk?

Jeg sa ikke at rismelk var sunnere, jeg sa at risengrynsgrøten var sunnere ;)

Men, rismelken er god og søt på smak, uten å være tilsatt ekstra sukker, noe vanlig melk er?

Endret av Pjukset
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...