Gå til innhold

karrisaus som på kinarestaurant


Anbefalte innlegg

Gjest Gjest_maria_*
Skrevet

mannen min elsker kylling i karri, så jg har så lyst til å lage det selv..

Har en følelse av at d er buljong som er brukt, men har noen en oppskrift til meg?

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Karrisaus på kinarestaurant? Er ikke karri mer indisk?

Skrevet

De har jo karrisaus på kinarestaurant og, men den er mer flytende og gjennomsiktig, og ikke fløtebasert som indisk.

Skrevet
De har jo karrisaus på kinarestaurant og, men den er mer flytende og gjennomsiktig, og ikke fløtebasert som indisk.

Jaha, hmm, da kunne jeg tenkt meg oppskriften selv =)

Det hørtes jo veldig godt ut.

Skrevet

Fra www.dinbaby.com:

"Vet ikke akkurat hvordan de lager den, men jeg lager iallefall karri-saus slik:

1-2 ss margarin Freses med litt hakket løk og epler.

Litt karri freses med(1-2ts hvis den er tørket)

Ha oppi 1-2 ss mel.

La det frese litt, pass så det ikke blir brunt og brenner seg!

Ha på hønsebuljong til sausen blir passe tykk.

Nam!

Man kan kutte ut mel og bare spe med kraft og bruke maizenna istedet.

Bruker du karri-pasta, husk at den er MYE sterkere og må smakes til..."

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...