Gjest Gjest_maria_* Skrevet 20. november 2009 #1 Skrevet 20. november 2009 mannen min elsker kylling i karri, så jg har så lyst til å lage det selv.. Har en følelse av at d er buljong som er brukt, men har noen en oppskrift til meg?
Gjest Marlo Skrevet 20. november 2009 #2 Skrevet 20. november 2009 Karrisaus på kinarestaurant? Er ikke karri mer indisk?
Kamelia83 Skrevet 20. november 2009 #3 Skrevet 20. november 2009 De har jo karrisaus på kinarestaurant og, men den er mer flytende og gjennomsiktig, og ikke fløtebasert som indisk.
Gjest Marlo Skrevet 20. november 2009 #4 Skrevet 20. november 2009 De har jo karrisaus på kinarestaurant og, men den er mer flytende og gjennomsiktig, og ikke fløtebasert som indisk. Jaha, hmm, da kunne jeg tenkt meg oppskriften selv =) Det hørtes jo veldig godt ut.
Kamelia83 Skrevet 20. november 2009 #5 Skrevet 20. november 2009 Fra www.dinbaby.com: "Vet ikke akkurat hvordan de lager den, men jeg lager iallefall karri-saus slik: 1-2 ss margarin Freses med litt hakket løk og epler. Litt karri freses med(1-2ts hvis den er tørket) Ha oppi 1-2 ss mel. La det frese litt, pass så det ikke blir brunt og brenner seg! Ha på hønsebuljong til sausen blir passe tykk. Nam! Man kan kutte ut mel og bare spe med kraft og bruke maizenna istedet. Bruker du karri-pasta, husk at den er MYE sterkere og må smakes til..."
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå