lidia Skrevet 21. august 2003 #1 Del Skrevet 21. august 2003 Sist gang jeg prøvde disse blei de sånne litt klumpete, ikke luftige slik boller skal være. Noen andre som har erfaring med disse bollene? Jeg er ikke så flink til å få vanlige boller luftige heller, hva er det jeg gjør feil? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Texas Skrevet 22. august 2003 #2 Del Skrevet 22. august 2003 Hjelp - noe hang seg opp!! Slettes.. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Texas Skrevet 22. august 2003 #3 Del Skrevet 22. august 2003 Hei! Har bakt disse feridgpakkene mange ganger, jeg!! Et tips jeg lærte meg ganske fort var å øke væskemengden men 1/2-1 dl. Deigen blir litt mer klissete, og du må bruke litt mel når du triller ut på bordet. Men bollene blir veeeldig luftige og gode!! I tillegg pleier jeg ha i litt ekstra vaniljesukker, litt vanlig sukker og kardemomme. Elt godt sammen, hev i plastpose på lunt sted (badegulv hvis du har varmekabel?), og etterhev også under plast!! Håper det går bedre neste gang!!!!! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Texas Skrevet 22. august 2003 #4 Del Skrevet 22. august 2003 Slettes - dobbelt Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
jordbær Skrevet 22. august 2003 #5 Del Skrevet 22. august 2003 Mine blir alltid store og luftige. Forstår ikke hvorfor jeg ender opp med halvparten av bollene som de sier;) Ikke glem å forhev deigen. Jeg setter bollen med deig i varmt vann med noe over bollen i ca 45min. Baker dem ut og etterhever dem i ca 10-15min. Da blir de store og luftige :D Ikke glem at tørrgjær skal ha varmere vann enn fersk gjær! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå