Solstrålen Skrevet 21. august 2003 #21 Skrevet 21. august 2003 HVITLØKSPEPPER som kvernes.. nam nam...
Piglet Skrevet 22. august 2003 #22 Skrevet 22. august 2003 Karri! Bruker sjeldent pepper (eller salt), så det klarer jeg meg fint uten. Piglet
liv Skrevet 22. august 2003 #24 Skrevet 22. august 2003 Hvis jeg bare får velge ett: Sort nykvernet pepper... Helt klart
Grooo Skrevet 22. august 2003 #25 Skrevet 22. august 2003 Sitronpepper!!!!!!!!!!! Samme her, helt klart. Men det må være Black Boy!
iingvild Skrevet 22. august 2003 #26 Skrevet 22. august 2003 HVITLØKSPEPPER som kvernes.. nam nam... Helt enig, passer til "alt"!
Gjest Ethereal Skrevet 22. august 2003 #27 Skrevet 22. august 2003 Hvis jeg skal velge ett enkelt krydder, blir det helt klart fersk basilikum Hvis krydderblandinger teller, blir det karripulver, medium styrke.
Gjest Poirot Skrevet 22. august 2003 #30 Skrevet 22. august 2003 Salt. Ikke at jeg bruker det noe særlig, men det er fordi så mye mat allerede har det i seg. Mat blir ofte rimelig smakløst uten.
Jinx Skrevet 22. august 2003 #33 Skrevet 22. august 2003 Hvitløkspulver... (hvorfor skulle ikke det regnes som krydder ?)
sirka Skrevet 22. august 2003 #35 Skrevet 22. august 2003 Grovkvernet, sort pepper og hvitløkspepper.
Kate Skrevet 22. august 2003 #36 Skrevet 22. august 2003 Spisskum! Bruker det i alle kjøttretter og i de fleste sauser.
Theolina Skrevet 22. august 2003 #37 Skrevet 22. august 2003 Er nå ikke så glad i pepper jeg, da. Mitt favorittkrydder er Piffi. Må ha det på det meste.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå