Gå til innhold

En slags type potetstappe...


Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg var på en restaurant og istedet for vanlige poteter fikk vi servert en slags potet-stappe som hadde vært i stekeovnen.

Den var formet som en softis-topp, var myk inni og litt hardere utenpå.

Det var også tilsatt krydder og urter.

Hva kalles denne type poteter? og hvordan lager man de? (Hvilken type urter/krydder er det vanlig å bruke?)

Jeg tenkte å eksperimentere ikveld med dette...

Tenkte da å mose kokte poteter i litt fløte (slik det blir på tykkelse med vanlig potet-stappe). Koke det litt, og tilsette krydder for så å lage noen fine "dæsjer" å ha i stekeovnen.

Noen som har troen på meg her..?? (eller er jeg helt på jordet?)

Clea

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Du er langt fra jordet.....Du bare putter potetmos i en sprøytepose m et munnstykke m stor nok tut og sprøyter ut topper akkurat som på en bløtkake eller bruk en skje. Puttes i stekovn og gratineres v høy temp til potetmosen er gyllen på toppen. Pass på! Veldig lett å svi den!

Skrevet

Det heter Duchesspoteter.

Ha en eggeplomme i mosen din også så blir det nok toppers :-)

Skrevet

Jeg krydrer med salt/pepper, hvitløk, kanskje litt chili. Selerirot er også bra, eller kålrot.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...