Gå til innhold

Krydder i supper?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Mannen er på slankekur... Type Fedon/sunn fornuft..

Og vi har alltid en gryte med suppe/gryte-greie stående i kjøleskapet..

Er kål, blomkål, paprika, purre. litt gulrot, løk, hvitløk og andre ting vi har for hånden.. Denne gangen hev jeg oppi en box med hakkede tomater, for å variere smaken..

Spørsmålet mitt er enkelt og greit:

Jeg er fryktelig dårlig på hva krydder som passer seg i slike sammenhenger!!! Hva passer godt sammen med grønnsaker og gir en god og "smaksrik" smak.. (ble litt klønete :roll: )???

Videoannonse
Annonse
Skrevet

veldig mye forskjellig - avhenger av hva du liker - jeg elsker timian og basilikum sammen - helst, og gjerne friske sammen med hvitløk.

Skrevet

Selleri er veldig godt i grønnsakssupper. Skrell en rot-selleri og kutt den opp i terninger. Trenger ikke så lang koketid, ca. 10 minutter skulle være greit, litt avhengig av størrelsen på bitene.

Skrevet

Mitt favorittkrydder må være Knorr Aromat!! Den lager virkelig god smak på alle typer retter!!!

Skrevet

JA TIL KRYDDER PÅ ALT (iallefall nesten).

Favoritten min er Allroundkrydder og Piffikrydder. Passer til alt!

Skrevet

En dæsj rosmarin er godt i buljongsupper. Også selleri.

Skrevet

I buljongsupper er det også godt med litt av det krydderet som heter gastrom.

Skrevet

Løpstikke (Også kalt buljongurt) er veldig godt i nesten alle slags supper.

(Tror forresten du mener "Gastromat" Fisk...)

Skrevet
Løpstikke (Også kalt buljongurt) er veldig godt i nesten alle slags supper.

(Tror forresten du mener "Gastromat" Fisk...)

Der sa du det! :D

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...