Gå til innhold

vaniljekrem og sjokoladetrekk


Anbefalte innlegg

Gjest Anonymous
Skrevet

Skal lage en sjokoladekake.

Jeg vil ha vaniljekrem inni kaka

Det pleier jeg å lage ved å piske fløte og sukker og blande inn en pk. ferdig vaniljekrem. Tips om annen måte?

Dessuten, når jeg skal legge på vaniljekremen, pleier kremen å renne ned på sidene og blande seg med glasuren utpå kaka, hva kan jeg gjøre for å unngå dette?

Vil ha et lyst sjokoladetrekk/glasur på kaka, men jeg finner ingen oppskrifter på dette. Noen som kan hjelpe meg?

Går det å bruke vanlig melkesjokolade i stedefor kokesjokolade?

Hjelp?

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Hva med en eggekrem?

4 dl melk

1 ts vaniljesukker

4 eggeplommer 1/2 dl sukker

1 ss maisenna.

Kok opp melk med vanilje. Pisk eggedosis av eggeplommer og sukker. Spe litt av den kokende melken i eggedosisen. Ha alt i kjelen, også maisenna. Rør hele tiden til den blir tykk. Den skal ikke koke.

For at ikke kremen skal renne, kan du ha i en plate eller to med gelatin.

Forslag til sjokoladekrem:

Kok opp en pakke med kremfløte, og smelt to plater kokesjokolade i den. Avkjøl den over natten. Visp så blandingen opp til stiv krem.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...