Gjest Atacand Skrevet 19. august 2003 #1 Skrevet 19. august 2003 Hei Dere :D Jeg bruker samme lake til agurksalat og sursild,jeg hater at sursilda og agurksalaten er sur Lake I dl Eddik 7% 2 dl Sukker 3 dl vann Dette blandes godt og til agurksalaten river di en stor slangagurk på ostehøvel. Men til sursilda setter du til en pose sursildkrydder og 500 gram kryddersild og løk etter smak.Er du glad i mye løk tar du mye hater du løk så tar du 2 mellomstore løker.Håper dere forstod knoteriet,og lykke til hilsen
Gjest sunshine-t Skrevet 22. august 2003 #2 Skrevet 22. august 2003 til agurksalat så bruker jeg 1dl vann 1dl eddik, 7% 3ss sukker 1/2 ts salt 1k.s. pepper jeg liker ikke når laken er sånn megasur, derfor sukkeret.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå