Gjest hemmeli Skrevet 5. november 2009 #1 Skrevet 5. november 2009 hei jeg elsker tunfisk, mn kan bli lei i lengden av å bare spise dn fra boks, så tørr. noen som har noen gode oppskrifter på tunfisk?
Gjest Gjest Skrevet 5. november 2009 #2 Skrevet 5. november 2009 Sjefen min er italiensk, og han sa at han lager pasta med tunfisk/tomatsaus. Bare lag sausen med tunfisk i stedenfor kjøttdeig, det er faktisk kjempe godt! Liker også tunfisk og syltagurk-rart med godt! Da blir det heller ikke så tørt.
Gjest Vettel Skrevet 5. november 2009 #3 Skrevet 5. november 2009 Tunfisk og cottage cheese, ++ det du vil. Pålegg. Eller til salat. Tunfisk i pastasalat. Tunfisk i mac n' cheese. (amerikanse varianten) Altså ostesaus (cheddar) og pasta.
Gjest MooCow Skrevet 5. november 2009 #4 Skrevet 5. november 2009 (endret) Tucalao er veldig godt og enkelt. Fant oppskriften en eller annen plass her paa KG. Tunfisk blandet med majones er veldig godt paa skiva eller som fyll til bakt potet. Endret 5. november 2009 av MooCow
Gjest Marlo Skrevet 5. november 2009 #5 Skrevet 5. november 2009 (endret) Pleier å lage tunfiskbaguetter her hjemme, alltid en slager. Pariserloff, skjäres opp i passe baguett störrelse. Ha i litt smör, salat. Bland dette i en bolle: Tunfisk Römme eller creme fraiche Hakket lök Salt og pepper (og annet om du finner noe du liker å ha i) Ha dette så over i baguetten(e) Pynt med halve ringer av röd lök og masse agurk Endret 5. november 2009 av Marlo
Chanel.No5 Skrevet 5. november 2009 #6 Skrevet 5. november 2009 Her er mange oppskifter: http://www.matoppskrift.no/sider/sokemaski...woppskriftersok
Gjest Gjest_gjest_* Skrevet 6. november 2009 #7 Skrevet 6. november 2009 DETTE MÅ DU PRØVE! UTROLIG GODT, OG KALORISPARENDE PÅ ÉN GANG! Bland sammen: - 1 boks tunfisk i vann eller olje (alt ettersom hva du foretrekker selv) - 3-4 ss mager kesam - hakket vårløk (sjalottløk eller rødløk fungerer også fint, ta det du har i skapet... men vanlig løk blir litt stramt og dominerende etter min smak ) - litt pepper (eventuelt også litt salt, men vær obs: tunfisk er salt i seg selv) - en liten "dæsj" sitronsaft/presset sitron til variasjon: -karri -ananasbiter -eplebiter -mangobiter -revet gulrot -paprika -1-2 ss trøffelolje -thaiwok-krydder osv, bare fantasien setter grenser her Dette er nydelig som pålegg,
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå