Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Spiste det på laks en gang og kan ikke glemme hvor godt det var. Hvordan lager man det?

Takk takk :D

Skrevet

Halvparten smeltet Tine Smør og halvparten Melange margarin og rikelig med frisk persille og litt sitronsaft.

Mae

Skrevet
Halvparten smeltet Tine Smør og halvparten Melange margarin og rikelig med frisk persille og litt sitronsaft.

Mae

Nei, nei nei.....

Dette er sandefjordsmør:

150 g smør

1/2 dl fløte

3 ss finhakket persille

sitronsaft

Slik gjør du:

Kok opp fløten. Ta kjelen av platen og rør inn smøret, ca 1 ss om gangen. Smak til med sitronsaft, salt og pepper. Ha persillen i sausen rett før servering.

Skrevet

Det finnes sikkert flere varianter. Eggesmør er også godt på fisk.

Mae

Skrevet

.. eller så gjør du det på den enkleste måten.. kjøper en Toro-pose.. :sjarmor:

Skrevet
Det finnes sikkert flere varianter. Eggesmør er også godt på fisk.

Mae

Eggesmør er VELDIG godt på fisk. Spesielt røkt kolje.

(og nei, det finnes ikke flere varianter av Sandefjordsmør. Det består pr. definisjon av fløte, smør, persille og sitronsaft)

Skrevet

Hvordan lager man eggesmør da?

Skrevet

Smeltet smør og finhakkede hardkokte egg, kanskje litt pepper.

Mae

Skrevet

De hadde ikke fersk persille på butikken jo :( Kan man bruke tørket? Det blir sikkert ikke like godt, men jeg er så fysen på fisk i dag!

Skrevet

Tøret persille er ikke godt :-(

Da ville jeg heller laget "sandefjordsmør" uten persille, tror jeg.

Eller laget en annen saus akkurat i dag :-)

Vi har hatt røkt kolje med eggesmør (uten persille ;-)), dampet broccoli og kokte poteter. DET var godt det :-)

Skrevet

Det smaker litt gress ja, men jeg tok veldig lite og da ble det godt :D

Røkt kolje er godt!

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...