starie Skrevet 19. august 2003 #1 Del Skrevet 19. august 2003 Spiste det på laks en gang og kan ikke glemme hvor godt det var. Hvordan lager man det? Takk takk :D Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Mae Skrevet 19. august 2003 #2 Del Skrevet 19. august 2003 Halvparten smeltet Tine Smør og halvparten Melange margarin og rikelig med frisk persille og litt sitronsaft. Mae Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
starie Skrevet 19. august 2003 Forfatter #3 Del Skrevet 19. august 2003 Takk :D Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lula Skrevet 19. august 2003 #4 Del Skrevet 19. august 2003 Halvparten smeltet Tine Smør og halvparten Melange margarin og rikelig med frisk persille og litt sitronsaft. Mae Nei, nei nei..... Dette er sandefjordsmør: 150 g smør 1/2 dl fløte 3 ss finhakket persille sitronsaft Slik gjør du: Kok opp fløten. Ta kjelen av platen og rør inn smøret, ca 1 ss om gangen. Smak til med sitronsaft, salt og pepper. Ha persillen i sausen rett før servering. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
starie Skrevet 19. august 2003 Forfatter #5 Del Skrevet 19. august 2003 Takk begge to :D Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Mae Skrevet 19. august 2003 #6 Del Skrevet 19. august 2003 Det finnes sikkert flere varianter. Eggesmør er også godt på fisk. Mae Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
LilleBille Skrevet 19. august 2003 #7 Del Skrevet 19. august 2003 .. eller så gjør du det på den enkleste måten.. kjøper en Toro-pose.. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lula Skrevet 19. august 2003 #8 Del Skrevet 19. august 2003 Det finnes sikkert flere varianter. Eggesmør er også godt på fisk. Mae Eggesmør er VELDIG godt på fisk. Spesielt røkt kolje. (og nei, det finnes ikke flere varianter av Sandefjordsmør. Det består pr. definisjon av fløte, smør, persille og sitronsaft) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
starie Skrevet 19. august 2003 Forfatter #9 Del Skrevet 19. august 2003 Hvordan lager man eggesmør da? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Mae Skrevet 19. august 2003 #10 Del Skrevet 19. august 2003 Smeltet smør og finhakkede hardkokte egg, kanskje litt pepper. Mae Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
starie Skrevet 21. august 2003 Forfatter #11 Del Skrevet 21. august 2003 De hadde ikke fersk persille på butikken jo Kan man bruke tørket? Det blir sikkert ikke like godt, men jeg er så fysen på fisk i dag! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lula Skrevet 21. august 2003 #12 Del Skrevet 21. august 2003 Tøret persille er ikke godt :-( Da ville jeg heller laget "sandefjordsmør" uten persille, tror jeg. Eller laget en annen saus akkurat i dag :-) Vi har hatt røkt kolje med eggesmør (uten persille ;-)), dampet broccoli og kokte poteter. DET var godt det :-) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
starie Skrevet 21. august 2003 Forfatter #13 Del Skrevet 21. august 2003 Det smaker litt gress ja, men jeg tok veldig lite og da ble det godt :D Røkt kolje er godt! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå