Gjest t Skrevet 22. oktober 2009 #1 Skrevet 22. oktober 2009 Jeg skal bake muffins til en bursdag neste helg, men har ikke mulighet til å bake på selve dagen, kanskje ikke mulighet til å pynte da heller. Noen som har noen gode muffinsoppskrifter som holder seg like gode i over ett døgn? Alle mine muffins blir så fort tørre... Tenkte på å lage brownie muffins ihvertfall, for brownies er jo like godt dagen etter! Men noen som har noen andre tips?
Gjest Gjest Skrevet 22. oktober 2009 #2 Skrevet 22. oktober 2009 Jeg spurte om noe av det samme for en knapp måned siden. Se her for svarene jeg fikk; http://forum.kvinneguiden.no/index.php?sho...&hl=muffins Vi endte opp med Toros sjokolademuffins laget samme dag.
Gjest Marlo Skrevet 22. oktober 2009 #3 Skrevet 22. oktober 2009 Disse her blir faktisk bedre når de har liggi i kjöleskapet et dögn =) Blueberry muffins 300g plain flour 2.5 teaspoons baking powder (single acting - only use 1.5 teaspoons if using double acting) 1/2 teaspoon baking soda 1/2 teaspoon salt 60g unsalted butter, at room temperature 150g sugar 2 large eggs 10ml vanilla extract 120ml sour cream or plain yogurt 225g blueberries, fresh or frozen (or any other fruit cut up small) coarse white sparkling sugar for garnish (optional) Directions 1) Preheat the oven to 190C. Line a muffin tin with papers, and grease the papers. 2) In a medium-sized bowl, whisk together the flour, baking powder, baking soda, and salt, then set aside. 3) In a large bowl, beat the butter and sugar with a hand-held or stand mixer, until light, fluffy, and almost white in color. Start the mixer at low speed until the ingredients are incorporated, then gradually increase speed to medium-high until the desired color and texture are reached. 4) Scrape down the bowl to make sure all the butter is incorporated, then add the eggs one at a time, beating well after each addition. 5) Add the vanilla and sour cream or yogurt, and mix until incorporated. 6) Add the dry ingredients and mix on low speed just until the batter is smooth. It will be thick. 7) Fold in the fruit by hand. 8 ) Scoop the batter into the prepared muffin cups, using a heaping 1/4-cup for each (about 65ml in volume). Sprinkle with regular granulated or coarse white sugar, if desired. 9) Bake the muffins for 18 to 24 minutes, until a cake tester inserted in the center of one comes out clean. Remove them from the oven, cool in the pan for 5 minutes, then remove the muffins from the pan to finish cooling on a rack.
Gjest Marlo Skrevet 22. oktober 2009 #4 Skrevet 22. oktober 2009 Nå legger jeg alltid mine i en lukket pose för jeg legger dem i kjöleskapet, bare så det er sagt.
Gjest t Skrevet 22. oktober 2009 #5 Skrevet 22. oktober 2009 Jeg spurte om noe av det samme for en knapp måned siden. Se her for svarene jeg fikk; http://forum.kvinneguiden.no/index.php?sho...&hl=muffins Vi endte opp med Toros sjokolademuffins laget samme dag. Hjelper ikke om du lagde Toro sjokolademuffins for å bruke samme dag, jeg har ikke mulighet til å gjøre det. Og vet at de ikke blir gode når de ligger til dagen etter. Derfor jeg spurte spesifikt etter oppskrift på noen som kunne ligge, ingen slike i tråden din... Takk for svar Marlo, de skal jeg prøve! Baking powder og soda er bakepulver og natron, ikkesant? Og Vanilla extract er vaniljesukker?
Gjest Marlo Skrevet 22. oktober 2009 #6 Skrevet 22. oktober 2009 Vanilla extract - der har jeg brukt vanilje ekstrakt (en sånn liten flaske). Bruker dog ganske lite.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå