DDuck Skrevet 6. mars 2011 Forfatter #5081 Skrevet 6. mars 2011 Jada jeg har prøvd det også, men det funket ikke...
Spatula Skrevet 6. mars 2011 #5082 Skrevet 6. mars 2011 Poppel likte det heller i starten, men når de hadde ligget i bløt i 20 minutter og var som en bløt svamp var det plutselig ok alikevell..
DDuck Skrevet 6. mars 2011 Forfatter #5083 Skrevet 6. mars 2011 Mulig det.. Vi får bare ta det i hennes tempo I dag fikk jeg i henne halvparten av innmaten til et fint rundstykke
DDuck Skrevet 7. mars 2011 Forfatter #5086 Skrevet 7. mars 2011 Nå har jeg tatt meg en dusj med Dina sin badesåpe... Den lukter helt himmelsk :dåne: Så skal jeg bake sukkerbrød og lage iskake i dag, for i morgen har Ælen bursdag Så da må vi vel kanskje rydde og vaske litt også Også kommer ei venninne som jeg skal fikse håret på også Blir en travel dag
DDuck Skrevet 7. mars 2011 Forfatter #5087 Skrevet 7. mars 2011 (endret) Rydde Vaske gulv Vaske bad Lage iskake Lage marsipankake Stelle håret på venninne Vaske klær Skifte på senger Endret 7. mars 2011 av DDuck
Spatula Skrevet 7. mars 2011 #5088 Skrevet 7. mars 2011 Så flink du er Hva syns du er mest likt sukker i smak og dossering av Natreen og splenda (hvis du har prøvd sistnevnte) Siden jeg er på den smale sti, prøver jeg å finne erstatninger samtidlig som å trappe drastisk ned på sukker..
DDuck Skrevet 7. mars 2011 Forfatter #5089 Skrevet 7. mars 2011 Vel smakmessig liker jeg best splenda Men den egner seg ikke så godt til baking... det gjør i grunn ikke natreen heller Men på helsekosten har de en sukkererstatning som heter sukrin som både smaker sukker og har samme konsistens Den er super til både baking og søting på grøt/psnnekaker/vafler Den eneste typen natreen jeg bruker i forbindelse med matlaging er dråpesukettene Bruker dem i dressinger/sauser og avogtil i baking sammen med sukrin
Store My Skrevet 7. mars 2011 #5090 Skrevet 7. mars 2011 Natreen smaker i alle fall blæh. Liker splenda bedre.
DDuck Skrevet 7. mars 2011 Forfatter #5091 Skrevet 7. mars 2011 Nå har jeg baka sukkerbrød for første gang og i fare for å skryte litt må jeg innrømme at jeg er imponert over utfallet
Store My Skrevet 7. mars 2011 #5092 Skrevet 7. mars 2011 Synes du skal være stolt over det. Ettersom jeg har hørt er det visst ikke det enkleste å få til.
DDuck Skrevet 7. mars 2011 Forfatter #5093 Skrevet 7. mars 2011 Nei jeg har hørt rykter om at de klapper sammen med en gang man ser på dem omtrent Men ikke dette sukkerbrødet nei
Spatula Skrevet 7. mars 2011 #5094 Skrevet 7. mars 2011 Sukkerbrød lar jeg Bertha ordne for meg Jeg har alltid vært uheldig med mine.. Da må jeg finne meg en helsekostbutikk, for det finnes ikke her jeg bor.. men alt annet alternativt har di
Minttu Skrevet 7. mars 2011 #5095 Skrevet 7. mars 2011 Jeg må også få tak i sukrin! Og noe som heter fiberhusk Kjøpte meg boka "Bakeglede uten sukker", så må jo prøve noe Så flink du er Dduck, har hatt nok å gjøre idag ser jeg
Store My Skrevet 7. mars 2011 #5096 Skrevet 7. mars 2011 Jeg må også få tak i sukrin! Og noe som heter fiberhusk Kjøpte meg boka "Bakeglede uten sukker", så må jo prøve noe Så flink du er Dduck, har hatt nok å gjøre idag ser jeg Fiberhusk har de på helsekost, men også i noen butikker sammen med de glutenfri varene. Hvordan er den boka? Har vurdert å kjøpe den, men gidder ikke hvis den ikke er noe særlig.
DDuck Skrevet 7. mars 2011 Forfatter #5097 Skrevet 7. mars 2011 Du får sikkert kjøpt sukrin på nettbutikk også
Minttu Skrevet 7. mars 2011 #5098 Skrevet 7. mars 2011 Okei De har masse sånne greier på matbutikken på kjøpesenteret her, så kanskje de har det der Jeg synes boka er veldig bra, mange forskjellige oppskrifter, som greit forklart, det er bilder av alt og alt virker spisende selv om det er sunnere, og alt ser utrolig godt ut!! Så den anbefales
DDuck Skrevet 7. mars 2011 Forfatter #5099 Skrevet 7. mars 2011 har du link til boka? Tror ikke sukrin selges på butikker...
DDuck Skrevet 7. mars 2011 Forfatter #5100 Skrevet 7. mars 2011 http://www.x-life.no/ds_product_info.php/products_id/1080 Sukrin
Fremhevede innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå