Gjest tyttebær Skrevet 14. oktober 2009 #1 Skrevet 14. oktober 2009 Kjøpte en pakke med lys sirup i dag, som jeg bare skal bruke ca 1/5 av. Hvordan oppbevarer jeg sirupen best etter åpning? Den stod i romtempratur på butikken, så da kan den nok stå sånn før den blir åpnet, men etter åpning? Romtemp, eller kjøleskap?
Gjest Gjest Skrevet 17. oktober 2009 #3 Skrevet 17. oktober 2009 Vanlig "norsk" sirup kan stå i romtemperatur nærmest i årevis uten å bli ødelagt. Åpnet eller ikke har ikke noe å si. Som barn syntes jeg den ekstra gamle sirupen som hadde sukret seg i bunnen var ekstra god. (Men lønnesirup kan mugne, fant jeg nylig ut...)
Gjest Grafica Skrevet 18. oktober 2009 #4 Skrevet 18. oktober 2009 Lønnesirup holder seg best i kjøleskap etter at den er åpnet. Da holder den i mange år. Ikke at den får stå så lenge her i huset, da
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå