Gå til innhold

Oppbevaring av sirup!


Anbefalte innlegg

Gjest tyttebær
Skrevet

Kjøpte en pakke med lys sirup i dag, som jeg bare skal bruke ca 1/5 av. Hvordan oppbevarer jeg sirupen best etter åpning? Den stod i romtempratur på butikken, så da kan den nok stå sånn før den blir åpnet, men etter åpning? Romtemp, eller kjøleskap? :)

Skrevet

Vanlig "norsk" sirup kan stå i romtemperatur nærmest i årevis uten å bli ødelagt. Åpnet eller ikke har ikke noe å si. Som barn syntes jeg den ekstra gamle sirupen som hadde sukret seg i bunnen var ekstra god. :fnise:

(Men lønnesirup kan mugne, fant jeg nylig ut...)

Gjest Grafica
Skrevet

Lønnesirup holder seg best i kjøleskap etter at den er åpnet. Da holder den i mange år. Ikke at den får stå så lenge her i huset, da :fnise:

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...