MarianneE Skrevet 14. oktober 2009 #1 Skrevet 14. oktober 2009 I en muffinsoppskrift jeg har lyst til å prøve skal jeg bruke strøsukker. Må jeg det, eller kan jeg bare bruke vanlig sukker? :klø:
pulverheksa Skrevet 14. oktober 2009 #2 Skrevet 14. oktober 2009 Du kan fint bruke vanlig sukker. Sukker er sukker, men det er smaksforskjeller på raffinert sukker og uraffinert sukker.
Gjest Gjest Skrevet 14. oktober 2009 #3 Skrevet 14. oktober 2009 I en muffinsoppskrift jeg har lyst til å prøve skal jeg bruke strøsukker. Må jeg det, eller kan jeg bare bruke vanlig sukker? :klø: Trodde strøsukker bare var en gammeldags måte å skrive sukker på jeg. For å skille fra melis, sukkerbiter og perlesukker?
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå