MarianneE Skrevet 14. oktober 2009 #1 Del Skrevet 14. oktober 2009 I en muffinsoppskrift jeg har lyst til å prøve skal jeg bruke strøsukker. Må jeg det, eller kan jeg bare bruke vanlig sukker? :klø: Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
pulverheksa Skrevet 14. oktober 2009 #2 Del Skrevet 14. oktober 2009 Du kan fint bruke vanlig sukker. Sukker er sukker, men det er smaksforskjeller på raffinert sukker og uraffinert sukker. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 14. oktober 2009 #3 Del Skrevet 14. oktober 2009 I en muffinsoppskrift jeg har lyst til å prøve skal jeg bruke strøsukker. Må jeg det, eller kan jeg bare bruke vanlig sukker? :klø: Trodde strøsukker bare var en gammeldags måte å skrive sukker på jeg. For å skille fra melis, sukkerbiter og perlesukker? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå