Jenta21 Skrevet 9. oktober 2009 #1 Skrevet 9. oktober 2009 Jeg skal lage porsjonspizzaer i dag og trenger oppskrift på pizzabunn. Den trenger ikke være kjempetynn, men ikke av den altfor tjukke typen heller Om noen har tips til pizzasaus kommer det godt med også
-Englefjes- Skrevet 9. oktober 2009 #2 Skrevet 9. oktober 2009 Jeg har lagt inn en oppskrift her, og det er en del flere oppskrifter på pizzabunn og -saus i edn samme tråden også.
Gjest Gjest_Helena_* Skrevet 12. oktober 2009 #3 Skrevet 12. oktober 2009 Vi lager en pizza hver fredag som har en ganske tynn bunn. Trikset vi bruker er å begrense mengden mel og unngå for mye knaing. Jeg velter bare deigen i mel til den ikke klistrer også kjevler jeg den direkte ut på stekeplaten, dersom det klistrer seg tar jeg på litt mer mel. Oppsrkiften på pizzaen vi lager kan du finne her på bloggen min.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå