mustapippuri Skrevet 18. september 2009 #1 Skrevet 18. september 2009 Skal man la pølsene trekke før man legger dem i termosen? Skal det være vann i termosen? Skal spises ca. 6 timer etter at jeg lukker lokket på termosen:)
Virvel Skrevet 18. september 2009 #2 Skrevet 18. september 2009 Enten trekker du pølsene hjemme og legger dem i tørr termos, eller så fyller du kokende vann på termosen og legger først pølsene oppi når de skal spises.
Gjest Gjest Skrevet 18. september 2009 #3 Skrevet 18. september 2009 Legger pølsene rett i thermosen og heller over kokende buljong, gjerne med chili eller andre krydder i. På med lokket, spiser når det passer.
Gjest Gjest Skrevet 18. september 2009 #4 Skrevet 18. september 2009 Legger pølsene rett i thermosen og heller over kokende buljong, gjerne med chili eller andre krydder i. På med lokket, spiser når det passer.
Gjest Gjest Skrevet 18. september 2009 #5 Skrevet 18. september 2009 Enten trekker du pølsene hjemme og legger dem i tørr termos, eller så fyller du kokende vann på termosen og legger først pølsene oppi når de skal spises. Legger pølsene rett i thermosen og heller over kokende buljong, gjerne med chili eller andre krydder i. På med lokket, spiser når det passer. Dvs: alle måter er riktig!
Gjest SmallTalk Skrevet 18. september 2009 #6 Skrevet 18. september 2009 Ikke prøv å legge rå grillpølser nedi og varme dem opp i termosen! En bekjent av meg gjorde det, og enden på visa var at han ikke fikk opp pølsene igjen. :gjeiper: Jeg for min del pleier å la pølsene trekke før jeg har de på termosen og heller over det varme pølsevannet. Varme pølser på tur er et must!
mustapippuri Skrevet 19. september 2009 Forfatter #7 Skrevet 19. september 2009 Lot dem trekke litt, så la jeg dem i termos med buljong. Gjorde turopplevelsen enda bedre:)
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå