Gjest Anonymous Skrevet 23. april 2002 #1 Del Skrevet 23. april 2002 COTTAGE CHEESE KAKKE 2 Egg 125 gr sukker 90 gr hvetemel 1 ts bakepulver FYLL 7 plater gelantin 3 dl kremfløte 3 eggeplommmer 90 gr sukker 1/2 sitron 1 ts vaniljesukker 500 gr cottage cheese 1 dl jorbærsyltetøy GARNERING melis og 3 ss mandelflak Smør og strø en springform 22 cm i diameter. Pisk egg og sukker til eggedosis,tilsett melog bakepulver.Fyll røren i formen og stekes på nederste rille i 20 min.Hvelv kaken,og del den i to bunner når den er avkjølt. Lag fyllet:Legg gelantinplatene i kaldt vann.Pisk fløten.Pisk eggeplommene med sukkeret,tilsett skal av revet sitron + saften. Ha i vaniljesukker,cottage cheese og pisket krem.Smelt de krystede gelantinplatene i et kokekar over svak varme og rør det inn i kremen.Legg papir eller folie i bunnen av formen hvor kaken ble stekt.Stryk halvparten av syltetøyet på den enebunnen.Legg bunnen i formen med sylttøy suden opp.Ha på kremen og smør resten av syltetøyet på den andre bunnen som legges oppå toppen.La kaken stå 4 timer i kjøle skapet.Dryss på melis på tooen og mendelspon rundt kaken før servering. Lykke til! Dette er en kake som ikke er så søt ,men mer frisk på smak hilsen en bakeglad indianlady Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest sexysadie Skrevet 23. april 2002 #2 Del Skrevet 23. april 2002 Jeg gleder meg til å prøve denne! Du er jo tt overfødighetshorn av oppskrifter og glad er jeg for d!!! Hilsen Sexy Sadie (En kakemumser) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå