Gå til innhold

COTTAGE CHEESE KAKE


Gjest

Anbefalte innlegg

Gjest Anonymous

COTTAGE CHEESE KAKKE icon_smile.gif

2 Egg

125 gr sukker

90 gr hvetemel

1 ts bakepulver

FYLL

7 plater gelantin

3 dl kremfløte

3 eggeplommmer

90 gr sukker

1/2 sitron

1 ts vaniljesukker

500 gr cottage cheese

1 dl jorbærsyltetøy

GARNERING

melis og 3 ss mandelflak

Smør og strø en springform 22 cm i diameter.

Pisk egg og sukker til eggedosis,tilsett melog bakepulver.Fyll røren i formen og stekes på nederste rille i 20 min.Hvelv kaken,og del den i to bunner når den er avkjølt.

Lag fyllet:Legg gelantinplatene i kaldt vann.Pisk fløten.Pisk eggeplommene med sukkeret,tilsett skal av revet sitron + saften. Ha i vaniljesukker,cottage cheese og pisket krem.Smelt de krystede gelantinplatene i et kokekar over svak varme og rør det inn i kremen.Legg papir eller folie i bunnen av formen hvor kaken ble stekt.Stryk halvparten av syltetøyet på den enebunnen.Legg bunnen i formen med sylttøy suden opp.Ha på kremen og smør resten av syltetøyet på den andre bunnen som legges oppå toppen.La kaken stå 4 timer i kjøle skapet.Dryss på melis på tooen og mendelspon rundt kaken før servering.

Lykke til! Dette er en kake som ikke er så søt ,men mer frisk på smak icon_biggrin.gif

hilsen en bakeglad icon_smile.gif

indianlady

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gjest sexysadie

Jeg gleder meg til å prøve denne!

Du er jo tt overfødighetshorn av oppskrifter og glad er jeg for d!!!

Hilsen Sexy Sadie

(En kakemumser)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...