Gjest Raggy Skrevet 7. september 2009 #1 Skrevet 7. september 2009 Fant utrolig masse tyttebær i skogen denne helga. Har lagt dem i poser og fryst dem ned. Har tenkt å lage rørt tyttebær av dem. Lurer på om noen kan gi meg noen råd siden jeg ikke har gjort dette før. Skal kjøpe glass til oppbevaring, skal disse kokes først? Hvor mye sukker trenger jeg pr kilo bær? Hvordan lager jeg det? Og hvor lenge holder rørt tyttebær seg på glass? Tenkte å gi bort litt til jul så kanskje det er lurt å vente med tilberedningen.?
skrue Skrevet 7. september 2009 #2 Skrevet 7. september 2009 Tyttebær holder seg utmerket i dypfryseren. Rårørte tyttebær kan også fryses, men det gjør ingenting å vente med å lage det til noen dager før (eller dagen før) det skal spises eller gis bort. Oppskrift på rårørte tyttebær som jeg har brukt i alle år. http://mat.espen.me/?p=540
Gjest jau Skrevet 7. september 2009 #3 Skrevet 7. september 2009 Tyttebær og blåbær fryser jeg hele og rører dem etter hvert som jeg tar dem opp. Synes det blir best da.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå