Gjest Bjørk Skrevet 9. august 2003 #1 Skrevet 9. august 2003 Vi pleier å være på stranden hver dag, begynner å bli passe lei av engangsgrill og pølser. Er det noen som har noen gode tips om grei mat på varme dager ved stranden. Vi kommer ikke hjem før kvelden og da er jeg lite lysten til å lage middag, dessuten blir det litt i det lengste laget å vente.
-Fisken- Skrevet 10. august 2003 #2 Skrevet 10. august 2003 Min favouritt er å kjøpe ferdig stekt kylling og lage en god salat til, som serveres med fersk loff og potetsalat. Mmmmmmmmmmmm :D
Midnattsol Skrevet 10. august 2003 #3 Skrevet 10. august 2003 Lag salat og ta med i bokser. Pastasalat, skinkesalat, kyllingsalat osv.
Gjest Anonymous Skrevet 10. august 2003 #4 Skrevet 10. august 2003 Lag salat bestående av stekt kyllingfilet, rødløk, tomater, rucola el. annen salat, oliven og champignon. Lag tzatziki. Ha dette med i separate bokser og fyll det i pita brød som spises på stranden. Lettvint og greitt og du slipper tallerkener og bestikk. Pitabrødene kan jo fylles med mye annet godt også. Ungene mine elsker pitabrød med reven ost, skinke mais og rømme.
Ruby Skrevet 10. august 2003 #5 Skrevet 10. august 2003 Baguetter er jo også en god ide, og de kan jo fylles med hva dere vil. Hva med kokt egg i skiver, reker og majones.... mmmmm.
ringblomst Skrevet 10. august 2003 #6 Skrevet 10. august 2003 Jeg er veldig glad i ferske baguetter som dyppes i tzatziki, og så er det godt sammen med en gresk salat. Ellers så er kaldt, salt kjøtt sammen med potetsalat godt. Fruktsalat er et must til dessert.
Texas Skrevet 10. august 2003 #7 Skrevet 10. august 2003 Osteboller!!! Jeg pleier å lage en stor porsjon osteboller m/pølsebiter som jeg hiver i frysern. Godt og lettvindt når man skal på tur! Her er oppskriften: OSTEBOLLER 200 g gulost (gjerne mer) 300 g hvetemel 50 g gjær 1,5 dl lunka vann 75 g smeltet margarin 1 egg Skinke/salami/pepperoni etc. i biter (kan også bruke små pølsebiter, vi bruker oftepølser i små biter som jeg surrer lett på panna først) Bland det tørre Ha i vann og margarin Rør godt rundt Settes på brett med skje eller formes m hendene Etterheves i 15-20 min – ikke forhev. Stekes v 225`C Jeg bruker å tre-doble deigen og da blir det ca 60 boller. Osten rives og blandes med det tørre, pølse/skinke/salami i biter blandes også med det tørre. Jeg bruker to spiseskjeer å lager topper på stekeplata, sånn som f.eks. kokosmakroner.. Stekes i ca. 10-13min.
Tusseline Skrevet 10. august 2003 #8 Skrevet 10. august 2003 Lag noe helt enkelt. Niste, bestående av brødskiver er en klassiker, men allikevel en vinner
AUF Skrevet 10. august 2003 #9 Skrevet 10. august 2003 Hva med å satse på å få fisk? Det er godt å grille det! Ellers er det godt med frukt og en god niste (brød, med masse pålegg, salat...)
majan Skrevet 11. august 2003 #10 Skrevet 11. august 2003 her var det mange gode tips. Jeg skal definitivt ta med meg salat neste gang.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå