Ovidia Skrevet 8. august 2003 #1 Skrevet 8. august 2003 Vi driver nå og skal handle inn vin til bryllupet og lurer på hvor mye vin vi skal handle inn. Det blir jo Hvitvin til forett og rødvin til hovedretten. Hvor mange flasker må/bør vi ha når vi blir ca 45 stk.?
Gjest Anonymous Skrevet 8. august 2003 #2 Skrevet 8. august 2003 Jeg beregner ca en halv flaske vin pr pers til maten
snusmumerikken Skrevet 8. august 2003 #3 Skrevet 8. august 2003 Ikke lett det der med drikke. Tror det er vanlig å beregne tre-fire glass vin til maten, og i og med at det går fem-seks glass per flaske, ville jeg nok satse på litt mer enn en halv flaske til hver :-? To flasker på tre personer kanskje?
Miracl3 Skrevet 9. august 2003 #4 Skrevet 9. august 2003 kjanske en halv flaske vin bare er til hovedretten. Jeg husker ikke helt jeg :oops:
Gjest Tex Skrevet 9. august 2003 #5 Skrevet 9. august 2003 Vi har beregnet tretti hvite og førti røde flasker til forrett og hovedrett. Vi skal også servere øl til maten. Vi inviterer hundre, men regner med frafall på ti pluss ti barn pluss at noen heller vil ha øl.....
foxie Skrevet 11. august 2003 #6 Skrevet 11. august 2003 Du må beregne 1 glass til forett, og det går ca 6 glass pr. flaske. Og det er vanlig å beregne ca en halv flaske pr pers til hovedrett(3 glass) Det er også lurt å ha f.eks et par flasker på lur.. eller en bag in box.Har ikke tatt hensyn til om noen drikker øl eller min.vann. Lykke til.......
Imax Skrevet 12. august 2003 #7 Skrevet 12. august 2003 Bryllupsmiddager blir ofte lange, så sørg for nok drikke! Jeg har vært i kontakt med en på jobben som arrangerer fester, og hun er EKSPERT på å beregne. Hun anbefalte følgende: 1 1/2 glass hvitvin til forrett 3 glass rødvin til hovedrett 1 glass til dessert. Hun sier det går 5 glass på hver flaske, men på dessertvinen går det 8 (portvinsglass). Det er kjipt å gå tom for vin, og er det noe til overs er det jo greit å ha noe i baren også. Eller litt utover høsten... Lykke til!
Gjest Anonymous Skrevet 12. august 2003 #8 Skrevet 12. august 2003 En 3 liter dunk med rødvin pr. pers. Drit i hvitvinen til foretten, server Lettøl det er det flere som liker.
Gjest Kari2 Skrevet 12. august 2003 #9 Skrevet 12. august 2003 Lettest er det vel og kjøpe noen trelitere og plassere rundt om på bordene? Vet ikke riktig hvor mange som går på en treliter jeg. Vi hadde bare lettøl i bryllupet til middagen. Baren har jeg beskrevet i en annen tråd på siden her. Skjønner ikke vitsen med å gjøre alt så komplisert!! Folk skal da bare trives å ha det morro på en slik dag!
Gjest Anonymous Skrevet 12. august 2003 #10 Skrevet 12. august 2003 Helt enig med Kari2, ikke gjør ting komplisert. Lei inn bardisk og sørg for at det er nok trelitere. Mulig to pers. klarer seg med en dunk? Men det kan være greit å ha hver sin, så kan man tusje på navnet sitt. Da blir det ikke noe surr senere på kvelden
Gjest Mione Skrevet 13. august 2003 #11 Skrevet 13. august 2003 Gur hjelpe meg... treliters dunk med vin på bordet? Vel hver sin smak men... passer kanskje bedre til en offentlig fest på lokalet? På en flaske vin er det bedre å regne 5 glass, 6 blir knapt. Lykke til!
Gjest Anonymous Skrevet 14. august 2003 #12 Skrevet 14. august 2003 Gur hjelpe meg... treliters dunk med vin på bordet? Vel hver sin smak men... passer kanskje bedre til en offentlig fest på lokalet? På en flaske vin er det bedre å regne 5 glass, 6 blir knapt. Lykke til! Å gida mei, det var da faen så stiv du var på det. Bryllup på et offentlig festlokale er da minst like morro. Her kan man rølpe til langt ut på morra kvisten
Pusekatt Skrevet 14. august 2003 #13 Skrevet 14. august 2003 Hva med beregning av vin til koldtbord? Noen som har gode tips her?
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå