Gå til innhold

Tyttebær.


pantertante

Anbefalte innlegg

Har store mengder frosne tyttebær.

Er jo knallgodt til kjøttkaker,vilt etc. men er det noen som har gode forslag til andre måter man kan bruke dem?

Fantasifulle forslag mottas med stor takk. :kyss2:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Jeg bruker dem faktisk på brødskiva men det har hendt folk har sett litt rart på meg da, jeg trodde det var ganske normalt?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest tyttebærgjest

La pærebåter koke såvidt møre i rødvin sammen med tyttebær og litt melis. Avkjøl pærene i laken. Godt tilbehør til vilt. :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

tyttebær passer til vilt, kjøttkaker, karbonader, fiskekaker (gjerne i brunsaus og helst hjemmelaget), koteletter og det meste av kjøtt.

Ha litt vaniljesukker sammen med sukkeret når du rører bæra.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Tusen takk for fine tips. :klem1:

Her skal det testes både brødskiver,melis,vaniljesukker,muffins m.m.

Og så googels da,der var det mye der. Nam nam. :kokk::kristin:

Takk igjen. :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Trodde dyttebær på brødskiva var helt vanlig.

Selv er jeg veldig glad i tyttebær på vaffler, med rømme på. Og på boller. Nam!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest negasjon

Tyttebær til stekte, kokte eller pølser i brunsaus, tyttebær som du blander med andre sorter villbær (rips, blåbær, sobær, villjordbær eller jordbær osv) og serverer varmet i f.eks. micoren med vaniljeiskrem, eller vaniljesaus. Men iskrem er best, etter min smak.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...