Gjest namnam Skrevet 28. august 2009 #1 Skrevet 28. august 2009 Hei Hver helg lager vi hjemmelagd pizza med kjøtdeig,løk og tomatpurre/ketsjup m.m......det er nydelig,men nå skal jeg prøve å gå ned 10 kilo til jul da........og lurer på om noen vet sånn cirka hvor mange kalorier det er i et stykke pizza........?? spørs self hvor stort da men....problemet er jo at det er vanskelig å stoppe - gir meg ikke før jeg er stappmett
Glynis Skrevet 28. august 2009 #2 Skrevet 28. august 2009 1. Lag grovere bunn, lag saus uten ketsjup men på bokstomater uten tilsetningsstoffer. 2. Fyll på med ekstra grønnsaker, f.eks grønn paprika, sopp, ferske tomater 3. Ikke spis til du er stappmett, 'vanlig mett' holder da i massevis. Tada, fortsett med pizzaen din du.
Gjest Gjest Skrevet 28. august 2009 #3 Skrevet 28. august 2009 Vi lager pizza med grov tunn bunn, kyllingkjøttdeig og masse grønnsaker. Begrenser ost på toppen, litt raspet ost gjør egentlig susen like godt. En litt sunnere variant:)
Gjest Gjest_Nina_* Skrevet 29. august 2009 #4 Skrevet 29. august 2009 Sier som de over her, lag grovere bunn og kutt ut ketchup, evt erstatt den med hakkede tomater. Dessuten bør dere erstatte kjøttdeigen med karbonaddeig (mye magrere) og osten med en lett gulost, tror den magreste du fåt tak i er den som heter "Så Lett" fra Synnøve. Denne bruker jeg til alt, som pålegg, til pizza, pai, taco, you name it. Og den funker perfekt!
Chanel.No5 Skrevet 29. august 2009 #5 Skrevet 29. august 2009 (endret) Hei Hver helg lager vi hjemmelagd pizza med kjøtdeig,løk og tomatpurre/ketsjup m.m......det er nydelig,men nå skal jeg prøve å gå ned 10 kilo til jul da........og lurer på om noen vet sånn cirka hvor mange kalorier det er i et stykke pizza........?? spørs self hvor stort da men....problemet er jo at det er vanskelig å stoppe - gir meg ikke før jeg er stappmett • Når vi spiser strekkes mageveggen, dette sender et signal til hjernen som sier du er mett • Det tar ca 20 min fra du begynner å spise til magen registrerer metthet – spiser du raskt får ikke magen tid til å registrere inntaket Derfor: • Måltid må vare minst 20 min • Ta tid til å kjenne etter om du er mett før du forsyner deg på nytt, legg fra deg bestikk og len deg litt tilbake • Spis saktere – nyt maten! Endret 29. august 2009 av Lotte27
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå