Gjest Gjest Skrevet 26. august 2009 #1 Skrevet 26. august 2009 Tenker dette som en inspirasjonstråd hvor man kan skrive inn hva man planlegger å servere, eller menyer man har fått servert i bryllup. Håper mange svarer Vår foreløpige plan: Forrett: Asparges og spekeskinkeanretning Mellomrett: Hummersuppe Hovedrett: Lammecarre med fløtegratinerte poteter, saus og grønnsakstilbehør ikke bestemt enda Dessert: Sjokoladefondant med bringebærsorbet og friske frukter/bær til
Gjest Gjest Skrevet 26. august 2009 #2 Skrevet 26. august 2009 Ingen som har fått mat i bryllup her engang?
Brud84 Skrevet 26. august 2009 #3 Skrevet 26. august 2009 Jeg kan jo svare på hva vi serverte i bryllupet vårt for snart 2 uker siden: Serranoskinke på seng av rucculasalat med balsamicovinaigrette. Serveres med delikate kuler Cantilope, Galia og Vannmelon. Grissini og parmesan *** Indrefilet av okse med kraftig rødvinssaus. Serveres med ovnsbakte grønnsaker, saltbakt sjalottløk og Hasselback poteter. *** Sitrusmarinerte friske jordbær. Serveres med pisket krem tilsmakt appelsinlikør og vaniljestang Dette var en meny vi fikk mye skryt av, da det er mange som spiser dette, i motsettning til mye av det "finere" man får servert i byllup.... Og desserte vår var helt himmelsk!! Var til og med en kompis som ikke liker jordbær som synes dette var noe av det beste han hadde smakt....
bipbopalula Skrevet 26. august 2009 #4 Skrevet 26. august 2009 Var i bryllup i sommer å da fikk vi: Laks (som hadde lagt i en slags sur lake) ruccola Hjortekjøtt - grønnsaker + fløtepoteter + saus Sitronfromasj og jordbær Middag og dessert var nyyyyyydelig!
Nelly Pelly Skrevet 27. august 2009 #5 Skrevet 27. august 2009 Vi hadde en buffet med mye forskjellig, stoooooor suksess Vi var 100 gjester og det tar litt tid før alle fikk hentet mat, så vi hadde fat med oliven og tomatbrød, oliven og aioli på bordene. Buffeten besto av: Grillet lammelår med provencekrydderpaste, Grillet barbecuemarinert svinenakke og teriyakilaks. Fløtegratinerte poteter, kokte poteter, ris, hjemmelaget potetsalat, thailandsk glasnudelsalat, thai agurk og gulrotdressing, ruccola og cherrytomatsalat og ovnsstekte grønnsaker. Desserten var friske bær i en eller annen krydderlake med vaniljesaus til. Denne var vanvittig god
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå