Gjest Gjest_Gelica_* Skrevet 26. august 2009 #1 Skrevet 26. august 2009 Til helgen skal vi feire 3-årsdagen til datteren vår og det er familieselskap med voksne og barn. Jeg tenkte å servere pølser til barna og lage en type gryte til de voksne. Jeg er verken veldig flink eller spesielt glad i å bruke lang tid på å lage mat, så jeg tenkte først å kjøpe Baligryte å tilsette ferdig stekt kylling, men den er egentlig ikke SÅ god.... Lurer derfor på om noen der ute har en god oppskrift på kyllinggryte jeg kan lage fra bunnen, men med bruk av ferdig grillet kylling? Krysser fingrene å håper på tips:-)
Reveal Skrevet 26. august 2009 #2 Skrevet 26. august 2009 Som superkløne på kjøkkenet er jeg vedig glad hver gang jeg kommer over gode enkle løsninger. Denne er kanskje litt spes, men veldig god: Heidis kyllinggryte m potetgull. Riv kyllingen i biter (noe ala "salatkylling" du får kjøpt i butikken) 1 boks Cambells soppsuppe 1 oppskåret løk 1 grovkuttet paprika (rød eller gul) et par- tre never salt knust potetgull Ost til gratinering Blad kylling, suppe, løk, paprika og halvparten av potetgullet i en smurt ildfast form. Strø over resten av potetgullet over- ost over dette igjen. Stekes på 200c til osten har fått gylden farge. Server med brød/loff/hvitløksbaguetter, salat og (ikke knust) potetgull.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå