kenguru Skrevet 7. august 2003 #1 Skrevet 7. august 2003 Skal lage kyllingfrikasse på søndag. Litt variasjon fra de kjedelige pizza/taco greiene som det er blitt litt for mye av i det siste. Godt med noen "norsk" innimellom. Har laget det før, men finner ikke riktig oppskrift på nett. De jeg fant var spedd med fløte, men den jeg har laget før (som jeg ikke husker helt) var spedd med kyllingkraft og jevnet med mel. Tror ikke jeg hadde oppi fløte. Sellerirot og gulrøtter er et must, men var det noe mer som skulle oppi tro?
Iset Skrevet 7. august 2003 #2 Skrevet 7. august 2003 har en oppskrift på hønsefrikasse, kan jo bare erstatte hønen med kylling:) Hønsefrikassé 1 kokt høne 2 persillerøtter i skiver 3 gulrøtter i skiver 1/2 liten kålrot i skiver 1 hakket fedd hvitløk Saus 1/2 liter hønse- eller grønnsaksakskraft 2 ss hvetemel 1 ts sitronsaft eller eddik 1/2 ts sukker pepper og salt Kok grønnsakene sammen med kjøttet i kraften til det er mørt. Saus Rør inn melet som er blandet med kaldt vann under opprøring. La sausen koke i fem minutter med eddik, sukker, pepper og salt. Serveres med kokte poteter eller ris.
Gjest Mayamor Skrevet 7. august 2003 #3 Skrevet 7. august 2003 Creme fraishe setter en nydelig smak på sausen OG den tåler og koke med... Mayamor
kenguru Skrevet 8. august 2003 Forfatter #4 Skrevet 8. august 2003 Tusen takk for svar begge to :D Skal prøve dette ut på søndag.
MiaMamma Skrevet 12. oktober 2005 #5 Skrevet 12. oktober 2005 Jeg bruken denne oppskriften, og den blir veldig godt mottatt.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå