Amadea Skrevet 22. august 2009 #1 Del Skrevet 22. august 2009 Jeg har krydderurter i hagen og har lyst til å tørke noe til vinteren. Noen tips? Bør de tørkes i ovnen eller i romtemperatur? Jeg har rosmarin, timian, oregano, persille, salvie, mynte og læurbærblader. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest_vanilja_* Skrevet 22. august 2009 #2 Del Skrevet 22. august 2009 Holder akkurat på med det samme her:) Har dekket en rist med et tynt oppvaskhåndkle og lagt urtene oppå(jeg har oregano). Satt det i komfyren på ca 50 grader, med komfyrdøren litt på gløtt. Det må stå til urtene er knusktørre så det tar nok en del timer. Leste et sted at det var lurt å få de over i et glass med lokk e.l. med engang de er tørre så de ikke trekker fuktighet til seg igjen. Jeg har også rosmarin ,men der er jeg litt usikker på om de kan tørkes eller om det er best og fryse de ned? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå