Gå til innhold

Tilbehør til lungemos?


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Jeg har alltid bare hatt kokte poteter til lungemos. Det er best med en melen type som kan moses med gaffelen. Så øser jeg lungemos over og blander. Barna tar på ketsjup. Pleier å gjøre likt med morrpølse. Ellers synes jeg at rødbeter passer godt til om jeg har et glass i kjøleskapet.

Pasta var nytt for meg. Det må jeg prøve. Spiser dere det som pasta med kjøttsaus da, eller?

Gjest SmallTalk
Pasta var nytt for meg. Det må jeg prøve. Spiser dere det som pasta med kjøttsaus da, eller?

Nei, bruker ikke noe saus ved siden av, ei heller som pasta med kjøttsaus. :) Eller, mamma pleier å lage pasta med melk, salt og smør oppi, men det er standard uansett hva hun har pasta ved siden av, så det fungerer ikke som saus.

Men vi er av den typen som har spaghetti som et av tilbehørene til ribba på julaften også da, og spiser egentlig spaghetti ved siden av det meste. Unntaket er stort sett fiskeboller i hvit saus, pizza eller sufléer. (Ja, vi er pastaelskere!) :sjenert:

Annonse

Nei, bruker ikke noe saus ved siden av, ei heller som pasta med kjøttsaus. :) Eller, mamma pleier å lage pasta med melk, salt og smør oppi, men det er standard uansett hva hun har pasta ved siden av, så det fungerer ikke som saus.

Men vi er av den typen som har spaghetti som et av tilbehørene til ribba på julaften også da, og spiser egentlig spaghetti ved siden av det meste. Unntaket er stort sett fiskeboller i hvit saus, pizza eller sufléer. (Ja, vi er pastaelskere!) :sjenert:

Jeg googla lungemostilbehør, og fant ut at flere bruker å ha spagetti til lungemos. Så veldig særing trenger du ikke å føle deg. :fnise: Selv om spagetti og ribbe er vel rart. Å koke pasta opp i melk har jeg aldri tenkt på. Takk for ideen. Tenker meg at det blir mer smak på pastaen da. :) Synes som regel pasta smaker kjipt lite.

Endret av annamaria8
Gjest SmallTalk
Jeg googla lungemostilbehør, og fant ut at flere bruker å ha spagetti til lungemos. Så veldig særing trenger du ikke å føle deg. :fnise: Selv om spagetti og ribbe er vel rart. Å koke pasta opp i melk har jeg aldri tenkt på. Takk for ideen. Tenker meg at det blir mer smak på pastaen da. :) Synes som regel pasta smaker kjipt lite.

Hun koker ikke pastaen i melk. :) Den blir kokt i vann, og etter at den er ferdig så helles vannet av og hun har i melk, salt og smør. Så vidt jeg veit så er dette ganske vanlig i f.eks Italia. Jeg synes dette er veldig godt (men jeg er oppvokst med det), også blir ikke spaghettien så tørr og klissete som den har en tendens til å bli uten. :)

Annonse

  • 14 år senere...
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...