Gjest Bollemor Skrevet 16. august 2009 #1 Skrevet 16. august 2009 I alle oppskrifter jeg har funnet står det: Pensle med egg, strø med perlesukker og stek i ovnen osv. Kommer ikke sukkeret til å smelte da?
Gjest Gjest Skrevet 16. august 2009 #2 Skrevet 16. august 2009 Du tenker på skillingsboller? Jeg tar perlesukker på før, men er null problem å ta det på rett etterpå også(så lenge de er litt klissete på toppen) Smelter ikke som jeg husker. Vanlig sukker vil nok klisse litt mer når du tar det på før, så vanlig sukker tar jeg på etterpå. Det er jo sukker inni bollene uansett som vil boble litt opp og gjøre de litt klissen.
Gjest Bollemor Skrevet 16. august 2009 #3 Skrevet 16. august 2009 Ok! Jeg bare så for meg at perlesukkeret kom til å bli annerledes etter steking. Får vel bare prøve seg frem.
ToveM Skrevet 16. august 2009 #4 Skrevet 16. august 2009 Baker mye skillingsboller og har alltid sukkeret på før de blir stekt.
skrue Skrevet 17. august 2009 #5 Skrevet 17. august 2009 Ok! Jeg bare så for meg at perlesukkeret kom til å bli annerledes etter steking. Får vel bare prøve seg frem. Må ha det på før steking. Det ville vel blitt gris uten like om man skulle spise noe med halvklebrig sukker på toppen. Perlesukker smelter ikke i sammen grad (eller i det hele tatt) som vanlig sukker.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå