Lemming Skrevet 13. august 2009 #1 Skrevet 13. august 2009 (endret) Igår lagde vi varm pastasalat av DENNE oppskriften på matprat.no. Den var ganske spicy, men vi lagde aaaalt for mye, og har mye rester. Lurte på om jeg kanskje kunne lage en saus av noe slag og koke i? Som en gryterett nesten. Men er så dårlig på slikt, aner ikke hvilken saus jeg i så fall skal bruke som kan passe til soya/chilisausen vi brukte til salaten? Endret 13. august 2009 av Lemming
Gjest Gjest Skrevet 13. august 2009 #2 Skrevet 13. august 2009 Jeg ville bare varma opp restene i ovnen, tror jeg. Men det tar gjerne laaaaang tid ...
Trillrund Skrevet 13. august 2009 #3 Skrevet 13. august 2009 Tja, det spørs vel hvor sunn du vil være.... Hadde det vært meg, ville jeg tømt over en (stooor) skvett fløte og varmet opp!
Brunhilde Skrevet 14. august 2009 #4 Skrevet 14. august 2009 Tja, det spørs vel hvor sunn du vil være.... Hadde det vært meg, ville jeg tømt over en (stooor) skvett fløte og varmet opp! Og kanskje hatt litt ost på toppen i tillegg?
Gjest Elfrida Skrevet 14. august 2009 #5 Skrevet 14. august 2009 Eventuelt heller over sammenrørte egg og lage omelett?
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå