Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Den brune sausen til steka ble for salt!

Har noen god råd?

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Du kan tynne den ut med mer vann. Da får du mer saus :) Men husk å smake på den når den er tynnet ut.

Gjest antigartner
Skrevet

Rå poteter tiltrekker seg salt. Skrell en rå potet, del den i to og legg den i sausegryta en stund. Fjern poteten når du synes sausen smaker passe salt.

Du kan også spe med litt fløte for å "runde av" smaken. Mye vann vil bare gjøre sausen tynn.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...