maljo Skrevet 2. august 2009 #1 Skrevet 2. august 2009 Den brune sausen til steka ble for salt! Har noen god råd?
Gjest Gjest Skrevet 2. august 2009 #2 Skrevet 2. august 2009 Du kan tynne den ut med mer vann. Da får du mer saus Men husk å smake på den når den er tynnet ut.
Gjest antigartner Skrevet 2. august 2009 #3 Skrevet 2. august 2009 Rå poteter tiltrekker seg salt. Skrell en rå potet, del den i to og legg den i sausegryta en stund. Fjern poteten når du synes sausen smaker passe salt. Du kan også spe med litt fløte for å "runde av" smaken. Mye vann vil bare gjøre sausen tynn.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå